Hová forduljak ha 4 éves lányom éjszaka alvajár?
Nem kell nagyon megijedni,idővel kinővi,az idegrendszer éretlensége miatt produkálja.
Ne legyen túlfárasztva lehetőleg már késődélután,mert az esetleg hajlamosíthatja,hogy jelentkezik a pavor.
Ha élménydús napja volt,tele pozitív élményekkel,akkor is jelentkezhet ,nem lelkiebeteg,vagy nem te neveled rosszul.
Az én fiam szinte naponta pavorozott 3,5 éves korától 5 éves koráig,mára 6 éves korára havonta ha egyszer.
El lehet menni orvoshoz,de semmit nem fog tenni,csak megnyugtatni a szülőt,mi is voltunk gyermekpszichológusnál,pszichiátrián,ahol úgy beszéltek erről,mint gyakran előforduló életkori jelenségről.
Nyugalom!
Igen a láz előhozza,én írtam,hogy már csak kb havonta 1x van pavorja a 6 éves fiamnak,de a legutóbbit is egy magas lázzal együtt produkálta.
Vannak hajlamosító tényezők ,ki kell figyelni mivel lehet minimálisra csökkenteni,de teljesen megelőzni,kivédeni az én tapasztalatom szerint lehetetlen,az én fiam aztán nagy "pavorozós" volt :-D,mikor vittem a videót a szakembereknek,hogy mit művel éjszaka,akkor még ők is megdöbbentek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!