Hónapok óta éjszaka arra ébredek, hogy görcsbe van a torkom,nem tudok nyelni. Nagyon nagyon félek orvoshoz menni? Hova forduljak?
Figyelt kérdés
Hónapok óta éjszaka arra ébredek h. görcsbe van a torkom,nem tudok nyelni.Most meg 3 napja nagyon fáj.Ez mi lehet?Gégerák? 47/nő vagyok Félek!Még egy darabig nem szeretnék meghalni! + hónap múlva születik az első unokám,nagyon várom!!!2009. máj. 2. 18:46
1/7 anonim válasza:
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra! Tudni kéne egy-két fontos dolgot, pld. dohányzol? El szokott menni a hangod csak úgy egyik napról a másikra? Nincs erős szájszagod, ami korábban nem volt? Nagyon megértelek és nem is szabad meghalnod! Keress egy megbízható gégészt. Auth Csilla édesanyját, a nagy tekintélyű Balázs Boglárkát /volt énekesnő/ ajánlanám. Tündéri orvos.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az oldal olvasói tudnának jobb tanácsot adni:
Minél hamarabb szakorvoshoz kell fordulni, és nem kell a legrosszabbra gondolni!
3/7 anonim válasza:
szernted melyik a jobb:félni bizonytalanságban talán addig míg olyan súlyos állapotba kerölsz hogy már nem tudnak segíteni rajtad,vagy szintén félni,de elmenni az orvoshoz még időben és viszonylag kis nehézségekel kigyógyulni a betegségből.én nem tudom mi lehet a betegséged,de így beteg is maradsz
4/7 anonim válasza:
Szerinted orvoson kívül hová lehet ezzel fordulni?
5/7 anonim válasza:
Sok olyan panaszt okozhat még az erős gyomorsav túltengés, ill. reflux, ami összetéveszthető más betegségekkel. A reflux főleg este csinálhat nagy bajokat, vízszintesben.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyom köszönöm,hogy válaszoltatok.Egy vidéki városban lakom,sajnos Bp. szóba sem jöhet. Nincs senki,aki velem lenne.Gyermekeim kettő egyetemista,nagy lányom nagyon távol él már,kisfiam gimnazista.Mindegyiknek megvan a maga gondja.Szüleim betegek.Még esetleg talán a változó kor közeledtére is gondoltam,de hát semmi hasonlót nem találtam róla.sajnos dohányzom,sokat,de semmi más nincs.
2009. máj. 2. 19:40
7/7 anonim válasza:
Gondolom tudod milyen jó túllenni a dokilátogatáson és megnyugodni. A háziorvos biztos beztal valahova, hétfőn menj el hozzá!
Ha én megtudnám, hogy Anyának ilyen problémája van, hát nem érdekelne, hogy nem akar dokihoz menni, én vinném el, de azonnal! :)
Szóvalj gondolj a gyerkőcökre is, hétfőn irány az orvos!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!