Térdproblémák, forduljak ezzel orvoshoz?
Tegnap este kicsit kirúgtunk a hámból, elmentünk egy zenés helyre, és táncoltunk. Igazából szerintem nem sokat. 1,5-2 órát. Néhányszor leültem közben. Mikor lefeküdtem, még semmi baj nem volt, mikor felkeltem pedig egyszerűen nem tudtam lábra állni. Kb. 3-szor próbálkoztam, mire sikerült és nem rogytam össze, de borzalmasan fájt! És azóta egyfolytában. Állás közben, járás közben, ha leülök, alig bírok újra felállni, nagyon nagyon szenvedek :( Legszívesebben elsírnám magam minden egyes lépésnél. Néha úgy érzem , mintha zsibbadna is.
Megdagadva nincs, semmi nem látszik. A cipőm nem volt túl magas sarkú, nem új cipő, nem szokatlan, tehát nem tudom.
El fog múlni hamar vagy meg kellene nézetnem?
Hasonlóan már én is jártak, mert nagy partyarc vok :D
Ne aggódj, semmi komoly...annyi az egész, h megterhelted a ligamentjaidat és hozzá egy kis izomláz is társult, azért fáj. Ajánlanám a Fastum gel-t vagy a Hepathotrombint. :)
Hát hogy ez nem izomláz, az is tuti, bőgve mentem az előbb wc-re, de egyedül, magamtól nem tudtam felkelni onnan... Ráz a hideg, hányingerem van, fáj a fejem... nem tudom ez összefügg-e a térdbajommal, de most kb. úgy érzem magam, mint egy darab sz.r.
Olyan ritkán járok el valahová, akkor is így megjárom?!
Köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!