Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lányom,nem épp egyszerű eset.Van egy barátja aki szintén 15 éves.illetve nem is barátja , mert összesen 2.szer találkoztak.De most ő ott akar nála aludni , ki tudja milyen az a fiú, meg milyen körülmények vannak náluk!Én nem akarom hogy ott aludjon de mondhat nekik az ember bármit.Persze, hogy ők ott csak aludni fognak.Persze!még mit nem!Ismerem a lányom..Nem csak aludni fognak, lesz ott más is, pl:Szex.Meg hogy ő a tangáját veszi föl éjszakára(Hallotam amikor a barátjával.)Meg miniszoknyába megy.Persze!Mit csináljak???
2012. júl. 10. 18:55
 1/6 anonim válasza:

Próbálj vele nyugodtan beszélni, esetleg kérdezd el tőle, honnan ismeri a srácot. Nem tudom, hogy szűz-e még a lányod, de ha tényleg 2x találkoztak még, és ha még szűz, nem hiszem, hogy odaadja magát olyan gyorsan a srácnak.

Tiltani ne tiltsd... az nem vezet semmi jóra, csak elmarod magadtól a lányod... saját tapasztalat, anyám semmit nem neged meg a mostani barátomnak, mindent tilt, nem aludhatok ott náluk, de a barátom sem nálunk, és nagyon nehéz. Bár én 18 vagyok, a barátom meg 19, azért kicsit más...

De a lényeg, próbálj meg vele nyugpdtan, őszintén, barátnői viszonylatban beszélni. Azzal többet érsz (:

2012. júl. 10. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha téged megnyugtat, akkor ajánld fel, hogy a fiú aludjon nálatok. Cserébe kérheted, hogy legyenek óvatosak, esetleg adhatsz a lányodnak óvszert, hogy ha netán még is. Jó, persze, 15 évesen nem így kéne kezdeni, de hát ha akrják? Más részről nem biztos, hogy csak 2-szer találkoztak, csak neked mondja ezt a lányod. Ha csak kétszer taliztak volna, nem hiszem, hogy ott akarna aludni... Ha csak nem vagytok borzasztóan rossz viszonyban és a lányod effektíve menekül otthonról. Én így vesztettem el a szüzességemet 14 évesen. Anyám mindentől tiltott, és én csak azért is. De ha egy kicsit normálisabban áll a dolgokhoz, valószínűleg nem rohantam volna ennyire előre és a megfelelő emberrel veszítettem volna el. De késő bánat. MOst így tizeniksz évvel később jobban tudom. :)

21 hetes kismama

2012. júl. 10. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem is mond hogy aludjanak nálatok és próbáld meg hogy ne látszódjon rajtad az ideg.sexelni máshol is tudnak attól hogy megtiltod az ott alvást nincs megoldva semmi.
2012. júl. 11. 09:53
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
A lányod 15 éves. Azt csinál, amit TE megengedsz neki. Ha nem megy sehová, akkor nem megy sehová. Elmesélheted neki indulatok nélkül, miért nem engeded el, lehet barátkozni, és hasonlók, remélem sikerül (kevés az esélye, szerintem), de a lényeg csak ott van, hogy oda megy és azt csinál, amit TE szülőként megengedsz! Ez alap ennyi idősen. Egy GYEREKről beszélünk!
2012. júl. 11. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg nincs gyerekem ugyan, de en is voltam 15 eves.Az NEM megoldas, hogy megtiltod! A 15 eves mar nem igazan gyerek, de meg nem is felnott. Inkabb probald meg elnyerni a bizalmat, sok sok beszelgetessel es oszinten! Ha megtiltod, csak azt ered el, hogy lepten-nyomon at fog verni! Jelen esetben meg fog tortenni a szex, csak Te majd azt hiszed, hogy egy baratnojenel alszik vagy osztalykirandulason van stb.
2012. júl. 18. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, egy 15 éves kis taknyosról beszélünk! Én biztos nem engedném sehova, főleg nem egy vad idegenhez. Mutassa be a srácot, találkozzanak normális időben, és ismerd meg a szüleit.
2012. júl. 24. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!