Mit csináljak a lányommal?
Próbálj vele nyugodtan beszélni, esetleg kérdezd el tőle, honnan ismeri a srácot. Nem tudom, hogy szűz-e még a lányod, de ha tényleg 2x találkoztak még, és ha még szűz, nem hiszem, hogy odaadja magát olyan gyorsan a srácnak.
Tiltani ne tiltsd... az nem vezet semmi jóra, csak elmarod magadtól a lányod... saját tapasztalat, anyám semmit nem neged meg a mostani barátomnak, mindent tilt, nem aludhatok ott náluk, de a barátom sem nálunk, és nagyon nehéz. Bár én 18 vagyok, a barátom meg 19, azért kicsit más...
De a lényeg, próbálj meg vele nyugpdtan, őszintén, barátnői viszonylatban beszélni. Azzal többet érsz (:
Hát, ha téged megnyugtat, akkor ajánld fel, hogy a fiú aludjon nálatok. Cserébe kérheted, hogy legyenek óvatosak, esetleg adhatsz a lányodnak óvszert, hogy ha netán még is. Jó, persze, 15 évesen nem így kéne kezdeni, de hát ha akrják? Más részről nem biztos, hogy csak 2-szer találkoztak, csak neked mondja ezt a lányod. Ha csak kétszer taliztak volna, nem hiszem, hogy ott akarna aludni... Ha csak nem vagytok borzasztóan rossz viszonyban és a lányod effektíve menekül otthonról. Én így vesztettem el a szüzességemet 14 évesen. Anyám mindentől tiltott, és én csak azért is. De ha egy kicsit normálisabban áll a dolgokhoz, valószínűleg nem rohantam volna ennyire előre és a megfelelő emberrel veszítettem volna el. De késő bánat. MOst így tizeniksz évvel később jobban tudom. :)
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!