A kisfiam nagyon nehezen alszik el. Mit tegyek? Nagyon jó alvó volt.
Letettem, s már el is aludt.3 éves. Kb.1 hónapja nem hajlandó egyedül elaludni, van, hogy 2órát is mellette ülök. Van éjjeli fénye, a függönyt -már- nem húzzuk el. Egyik napról a másik napra alakult ki. Nem érte trauma.
Nagyon kimerítő, hogy esténként 1-2 órát üljek mellette. Megpróbáltam minden kijövetele után visszavinni az ágyába. De ezzel azt értem el, hogy majdnem éjfélig ordított. Most hol a férjem, hol én ülünk őfelsége mellet, míg kegyeskedik elaludni. Ti mit tennétek a helyünkben?
szia
amikor délután alszik akkor is sötét van ??? mert ha nem akkor valószínű, hogy a sötétben fél.azt tudom még javasolni, hogy próbáld meg másik szobában elaltatni nem abban amiben általában szokott.de ne legyél ott vele mert lehet, hogy megijedt valamitől a szobában és akkor arra rá kell jönni vagy megbeszélni vele hogy nem kell félni vagy kivinni a szobábol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!