Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 3 éves keresztfiam dühkitörése...

3 éves keresztfiam dühkitöréseit hogyan kezeljük?

Figyelt kérdés

Ha valami nem úgy van ahogy Ő azt elképzeli, azonnal üt, harap, csíp, visít( mint egy malac), taknya-nyála ( bocsi)folyik.Már próbáltunk mindent, szépen beszélni, verés, hideg víz, otthagyni, nem használ semmi. Egyébként az apja elhagyta Őket, most született meg a kis tesója is. De már ezek előtt is ilyen volt:(de most már kegyetlen. Szeretnék a húgomnak segíteni, de már nincs Ötletem.

próbálunk neki mindig kedveskedni,sokat "csavargunk" vele, játszunk ennek ellenére ilyen. Ez már rettenetes, nem lehet vele elmenni sehova, mert tutti 1x biztosan bekattan.

Egyébként meg hihetetlen okos, kis srác. Mindig bocsánatot kér a dühöngés után, de ez így nem mehet tovább.

2009. júl. 3. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire erősek a dühkitörései akkor én megmutatnám egy pszihológusnak.Lehet,hogy mikor az apukája elment akkor lett a kis lelkével valami.Védőnő tud ebben segíteni,hogy hova menjetek.De az is lehet,hogy hiperaktív.Nekem van egy ismerősöm akinek a gyereke 4 éves és iszonyú csúnyán beszél,erőszakos és verekszik.Ő hiperaktív és pszihológushoz járnak vele.Csak azt ne engedje,hogy nyugtatókat adjanak a gyerkőcnek!
2009. júl. 13. 14:12
 12/12 anonim válasza:

Senki nem olvas itt szakkönyveket?????

3 éves kor körül van egy alap dackorszak, amikor alapból hisztis a gyerek. elment az apja, az is baj. lett egy kistesó, pláne. Mi van akkor, ha hiszi, hogy az új jövevény miatt ment el apa. És egyáltalán:

új jövevény. etetik, itatják, rengeteget foglalkoznak vele, ő meg csak az ügyes okos nagy gyerek, akit "le se szarnak", metz ő már nagy. Ha ilyesmiket hinnék én is hisztis lennék.

2010. ápr. 4. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!