Az az 1 éves gyerek aki másfél kilóval kevesebb mint ahogy megvan irva az nem fejlödik rendesen?
Kedves 20-as!
Nagyon fején találtad a szöget!
Tényleg nagyon nehezen elkülöníthető egymástól a két csoport, és mi, anyák ráadásul hajlamosak vagyunk könnyedén leszólni a dokit, ha szerintünk nem megfelelően áll a gyerekünkhöz.
De szerintem egy átlag gyerekorvos nem is feltétlenül fog észrevenni ilyesmit, annyira vékony a határvonal. Ezért nem is írtam, hogy nem ér a szakmájához. Mert ért, csak kevéssé gyanakvó, mint egy anya. Én nagyon-nagyon bízom az ösztöneimben, ezért nem fogadtam el a véleményét.
Mert ez valahol az anyák dolga. Ha kétség merül fel benned, ne hagyd magad.
Azt is nagyon jól írtad, hogy az esetek nagy része tényleg az átlaghoz tartozik, a többieknél viszont tovább kellene lépni. És ez is az anya dolga. Éppen ezért fontos az, hogy a legapróbb gyanúdnak is járj utána, mert a gyerek jövője múlhat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!