Normális ha egy másfél éves gyerek nem ad puszit?
Gondolom mert sokszor azzal lesz csesztetve és megmakacsolta magát.
Nagyanyám akarta mindíg,hogy a fiam puszit adjon neki:mutasd,hogy szereted a dédit...na soha nemadott.csak azért se
> Csak ez a puszi nem akar jönni:(
Szerintem ez nem olyan hatalmas probléma...
Ha amúgy normális a gyerek.
Persze hogy normális!!!!
Nekem 2 évesen adott először puszit a kisfiam magától!
az én fiam sem ad puszit,két éves.megtanítottuk,hogyan kell,és ha kérek,ad is,de magától sosem jut eszébe.inkább megölel.:)
nemrég voltunk gyógypedagógusnál,nem emiatt persze,de szóba került,és ő azt mondta,hogy nem probléma,egyszerűen másképpen fejezi ki a szeretetét.
szerintem ne hagyd,hogy a kislányt a zrikálják emiatt,mert egy ilyen pici emberkének is van önbecsülése és valószínű,hogy rosszul esik neki.
Nem akarom én erőltetni.Tudom és látom rajta,hogy szeret minket.
Csak a beszólások miatt kérdeztem:)
Köszönöm a válaszaitokat!
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Én is ugyanezt a kérdést tettem fel,nekem 14 hónapos a kisfiam,és szintén nem szereti,ha puszilgatják,egész pici korában is határozott baba volt.
Nekem is beszóltak,hogy a kisfiam érzelmileg nem oldott,és vigyem hasonló korú gyerekeke közé...megkérdeztem a védőnőt,azt mondta ez nem probléma,egyszerűen máshogy fejezi ki a szeretetét,és ilyen a temperamentuma...
Ezek az okoskodások engem is zavarnak...nekem is unokatesóm mondta a kritikát,az ő kisfia 5 hónapos,ő folyton azt akarja bizonygatni,hogy mindent jobban tud,és "én vagyok a jobb anya" szindrómában szenved...sajnos nem tudjuk elkerülni ezeket a dolgokat...
"milyen gyerek ez,még puszit sem tud adni"-gondolom a te unokatesód is szeret beleokoskodni mindenbe... :)
próbáld meg se hallani ezeket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!