Belinkelné valaki ezt a cikket?
Egy hisztizős, mindenen apróságon nyafogó kislányról szólt, vagy 2 évvel ezelőtt olvastam valahol. Annyira emlékszem, hogy a viselkedésén végül egy speciális torna segített, ugyanis kiderült hogy az okozza a viselkedési gondokat, hogy kimaradt valami a mozgásfejlődésében. Még ilyen apróságokra emlékszem, hogy anyuka első gyerekével minden nagyon könnyen ment és akkor még nem is értette másnak miért okoz gondot a gyereknevelés; meg hogy a kislánya haját egyszer levágatták, és sokat javított az is a viselkedésén, mert irritálta a hosszú haja.
Szeretném újból elolvasni a cikket. (saját lányom miatt) Esetleg ráismert valaki?
én sem ismerem a cikket, de sztem is tsmt vagy ayres terápiáról lehet szó. ui. ahogy az első is írja, ha valami kimaradt, ami miatt nem megfelelően strukturálódott az idegendszere, azt ez a terápia leépíti. sőt, még kórosan megmaradt reflexeket is leépít. olyan bonyolult dolgok ezek amúgy, hihetetlen, hogy ilyen laikus számára lényegtelennek tűnő dolgok mi mindent okozhatnak....
én be tudok neked linkelni valamit, nem tudom, ez a cikk volt-e, sztem nem, mert ebben nincs szó konkrét gyerekről, viszont az alapozó terápia mibenlétét és hasznosságát nagyon jól leírja.
kicsit hosszú, de ha van időd, javaslom mindenképp olvasd el!
sok sikert a kislányod fejlesztéséhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!