TSMT tornasora van valakinek? Pici településen lakom én nem jutok el ilyen helyre a kisfiammal.
annyira más tényleg mindenkinek.
írta valaki, hogy kell hozzá trambulin. na nekünk nem kell. meg fitness labda se.
csak 50es labda, gördeszka és egy forgós irodai szék.
szóval már ez is más mindenkinél.
azt is írta valaki, hogy gördeszkán kell ülnie a gyerekének. nekünk ilyen feladatunk sincs. én fiamnak feküdnie kell, a mellkasomra kell tennie a lábát és amilyen erősen csak tudja, el kell rúgnia magát.
az meg nem jó ötlet, hogy itt össze vissza írunk feladatokat, te meg azt csinálod ahogy tudod, mert pont a sorrend a lényeg. az agyat a feladat sor maga stimulálja, kinek mire van szüksége. na most én hiába írom le a fiam feladatsorát amivel a homloklebenyt stimuláljuk, így a beszédkészségét, még ha meg is csináljátok jó, akkor sem erre van szükségetek.
amúgy mi elmentünk a korai fejlesztőbe, ott írták elő nekünk a tsmt tornát ami 2500.- lenne, de beadtunk egy kérvényt, hogy adjanak kedvezmény, így 500.- egy alkalom. most 3 hetente járunk mert a fiam nem szereti csinálni, így változtatgatunk, ha majd feláll az a sorrend azokkal a feladatokkal amit szeret, nem kell majd mennünk
Bocs az off-ért, de elárulnátok, hogy mi a különbség a TSMT torna és az alapozó torna között?
Kislányom figyelemzavaros és a nev.tanácsadóban alapozó tornát javasoltak. Azt hiszem ahhoz nem kellenek segédeszközök, de lehet, hogy tévedek.
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy ilyen problémára melyik hatásosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!