Hátrafelé mászni tökéletesen mikorra kell tudni, hány hónapos/éves kor körül?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 16:27
1/7 anonim válasza:
15 hónaposom még nem mászik hátra. Mire gondolsz? AMikor feltérdel a baba és valamerre elindul? vagy hogy annyira tudja koordinálni a mozgását, hogy minden irányba tudjon menni? ahhoz szerintem inkább évek kellenek...
2/7 anonim válasza:
Soha nem mászott hátrafelé kisfiam, pedig 2,5 éves. Bezzeg a hátrafelé menést annál inkább gyakorolta, másfél évesen az volt pár hétig a mániája. Mintha tesztelni akarta volna magát. :)
3/7 anonim válasza:
Szia!
Jópár esetben hátrafelé kezdenek el KÚSZNI a babák, ezzel kevered. Utána jön a mászás, az már általában előrefelé :)
4/7 A kérdező kommentje:
Mint képességre gondolok. Nem keverem semmivel. Légyszi gyógypedagógus válaszoljon, vagy más szakember.
2012. ápr. 22. 20:02
5/7 anonim válasza:
konduktor-gyógypedagógus vagyok:
A hátrafelé mászás nem egy fejlődésbeli lépcsőfok, nincs is időpont rendelve hozzá.
Az előre mászást illik azért 10 hónapos kor tájáig elkezdeni produkálnia egy babának. Ez néha először hátrafelé kúszással kezdődik (a hasa is a talajon van).
6/7 A kérdező kommentje:
De az mégis baj, ha egy 5 évesnek nem sikerül, azt biztosan tudom.
És egy 2,5 évesnél mi a helyzet?
2012. ápr. 23. 20:55
7/7 anonim válasza:
Második vagyok. Kíváncsi voltam, hát megkértem a gyerkőcömet, hogy másszon hátrafelé. Tud. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!