Mit csináljak ha gyermekem bün rossz?
Figyelt kérdés
Arra értem hogy egyszerüen gondol egyet s bárhol bármikor van akkor összerogyik s leül lefekszik a földre s tele torokbol ordit s ha felveszem kézbe akkor lök el magátol ha leteszem akkor meg lefekszik. Ez minden apro dolog miatt van ha nem adok oda neeki valamit amit nem szabad , vagy ha nem ugy van ahogy ö szeretné, megbeszélni nem lehet mert tulorditja a hangom ha meghalja akkor mindenre az a válasz hogy nem.Mit tehetnék ha keveset jár közöségbe emberek közé s nem tud várakozni sem ,fél az idegen emberektöl is. Mit tegyek ha annyi idöt nem tölt el mellettem egyhelyben mig leparkol a busz s felszálnak az emberek? 2és fél éves a kisfiam problémás gyermek ö vagy másé is ilyen...? Hogyan neveljem szotfogadóvá?2012. márc. 8. 17:17
11/15 anonim válasza:
Ez nem rosszaság, hanem dackorszak!Az én fiam is ilyen volt 3 éves korukra csillapodik, aztán meg megy oviba és közösségbe teljesen megváltozik jobb irányba. Persze nem azt mondom, hogy nem fog hisztizni, de megérti mit is várunk el tőle. Most a lányom is 2 évesen elkezdi ezt a hiszti mizériát, sokszor úgy teszek mint akit nem érdekel és mikor lenyugodott jól megszeretgetem:)
12/15 anonim válasza:
A gyerek nem rossz. Ilyet még véletlenül se mondj neki, mert a végén elhiszi, és tényleg rossz lesz!
Ami rossz, az a viselkedése! Tehát nem maga a gyerek, hanem amit éppen csinál - azt minősítsd, és ne a gyereket!
Egyébként egyetértek azzal a válaszadóval, aki azt írta, hogy ilyenkor teljesen ignorálni kell a gyereket, mintha ott se lenne. Ilyen idős korban a gyerekek mágikus gondolkodásúak, tehát elhiszik, hogy ha adott módon viselkednek, akkor megszűnnek létezni, és ezt biztosan nem akarják.
13/15 szabopeterlajos67 válasza:
az enyémre 3 éves korig volt cseregarancia
14/15 anonim válasza:
ne legyen mindig az, amit o akar. probalj meg uralkodni felette, befolyasolni ot. allits fel szabalyokat. amugy szerintem kinovi idovel.
15/15 anonim válasza:
Ez legyen a LEGNAGYOBB BAJOD amikor sok ember a világon éhezik, súlyos betegségekkel küzd (AIDS, malária, rák stb) nincs otthona. Sok millió ember nem jut tiszta ivóvízhez!!! Az ilyeneket odaküldeném egy hétre rögtön máshogy látná a világot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!