Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak nekem van ilyen rossz...

Csak nekem van ilyen rossz evő gyermekem? Semmit nem akar megenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

10 hónapos,az evés nálunk egy nagy káosz,nem elég, hogy válogat még az etetőszékbe sem tudom beültetni, mert feláll, ugrál benne, s ha leszíjazom ordít.

Ja és tényleg semmit sem akar megenni!

16:30 lesz, reggel evett tejpépet,délben minimális gyümi, azóta semmi, nem tudom rá venni, hogy egyen.

Fejlődésével semmi gond már egyedül jár, tulajdonképpen szalad, aludni sem nagyon szeret,az éjszakák is pokoliak, igazi örök mozgó,remélem nem lesz hiperaktív.Már nagyon fáradt vagyok!

2009. dec. 13. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a hugom nem akart enni 3-4 évesen. elvitték orvoshoz és azt mondta a doki"Nyugalom anyuka, gyerek nem fog éhen halni".

Most bizonyára kevesebb az igénye, ha egészséges, nincs semmi baj.

2009. dec. 13. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Nehogymár te könyörögj neki. Ha nem eszik akkor nem eszik, majd meglátja hogy aztán éhes lesz. Persze kínlódhatsz tovább is.
2009. dec. 13. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Mintha az en fiamrol irtal volna.Mar 11 honapos lesz es nagyon rossz evo.Bocsi de nincs ekezetem.

A fiam is mar egyedul megy,egy pillanatra sem tud lepihenni,igazi orokmozgo.Az etetes ugy megy hogy bele teszem a kompba es lefogom a labammal nem tudjon elgurulni vele.Nem eszik szinte semmit max 1-2 kanal kajat,az is inkabb gyumolcs,ezen kivul csak tapot eszik,semmi mas nem kell neki.Max 3x eszik napkozben akkor sem tud egy teljes adag tapot meginni max fel adagot,ejjel 2x ebred mert ehes de akkor sem eszik sokat.Mar sok mindent kiprobaltam,semmi nem jott be.Fejlodik rendesen,hizik is ugy ahogy,doki tudja hogy alig eszik de megsem mondja hogy baj lenne.Amennyi kell annyit eszik szerintem de azert aggaszto ez teny.

Tanacsot csak annyit tudok adni hogy turelem.Idovel talan jobb lesz.Bar az en fiam mindig ilyen volt.Egyszer csak megjon az etvagya.

2009. dec. 13. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Detto...

1 éves és kín az evés sőt ha meglátja a bébiételes üveget sikít!!! Van hogy csak az üveggel van a bej mert ha beletettem a krémtúrós dobozba a főzit vagy ha összekevertem vele megette!!! Nagy türelem játék az biztos. Én sem értem mitől 11 kg felett van a súlya.

És ő is egy örökmozgó és még hisztis is főzéskor a gatyát lerángassa rólam hogy vegyem fel....Várom a változást...

Kitartás lányok!!!!

2009. dec. 13. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
3. vagyok,a kremturos es pudingos dobozba fozelek nalam is ugy ahogy bevalt,de olyankor is csak max fel doboz fogy el.
2009. dec. 13. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Hát, én egy nagyon rosszul tápláló anyuka vagyok....de a kicsinyem szereti az evéseket,és én is.Leírom, hátha találsz benne valamit ami segít neked,hogy megkönnyítse az etetését a picuridnak.

Szóval,miután nem jött be az evés erőltetése,és időponthoz kötése,elkezdtem akkor enni adni neki, amikor nyilván való lett hogy éhes.A földön ülve,vagy az ölemben etettem, és sokszor a tv-vel, vagy a számítógépen lejátszott zenékkel kötötem le a figyelmét.Csak vizzel itattam étkezések között,mert a cukros italok elég laktatóak egy 1 éves lurkónak. 1évesen még bőven szopizik (a tiéd is?)és bizony egyszer egyszer ha becsúszott reggeli után egy szopiztatás, akkor vacsiig nem is lett éhes.Ilyenkor néha a kezébe nyomtam egy virslit, vagy pogácsát, egy alma csíkot...tehát nasiztatom.Ha megyünk valahova,mindig van a táskámban csirkemellsonka,kifli,kis csomagolású vaj,pufi, és extrudált kenyér.A szabadban nagyon jó étvággyal eszik, eső és a hideg ellenére is...múltkor mikor esett az eső ,és idebent csak nyűglődtünk az evéssel,felöltöztünk, kivittem a garázsba,kinyitottam a nagy ajtót,és hagytam hogy az ereszről lecsorgó vizzel babráljon, aztán oda -oda jött hozzám és szépen megettünk egy üveges baba kaját,egy banánt,a poros földön ülve a hidegben, visítás, idegeskedés nélkül.Tudom hogy helytelenül etetem, de megeszi amire szüksége van a szervezetének,és nem kell tuszkolnom belé,ha kéri ,kéri, ha nem, nem.

2009. dec. 13. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!