Titkol, esetleg rejteget valamit előlem a lányom?
16 éves a lányom és feltűnően sokat eszik, miközbe nemhízik tőle.. sőt az utobi időben talán fogyott is, nem tudom a súlyát megmondani, mert nekemsem árulja el. De sokszor naponta többször méregeti magát a mérlegen. Ritkán ezsik velünk, hiába szeretnék együtt vacsorázni... Ha mégis velünk vacsizik, többet eszik, mint az apja! Van hogy kisebb nagyobb időkre eltűnik, aztán megjelenik mintha mise történt volna... És valamit még kihagytam:bár rendszeresen jár sportolni, otthon is naponta edz 1-2 órákat. (Fiú tesói miatt vannak edzőgépek itthon..)
Szóval szerintetek aggódnom kéne, vagy ez egy teljesen normális, kamasz fogyizás/karbantartás akar lenni?
Sziasztok! Akkor legyen.Ismét helyzet jelentés.
A kislányom jelenleg egy bentfekvős rehabilitációs pszichiátriai intézetben van. Gyógyszeres kezelés alatt áll sajnos. Pszichoterápián, csoporterápián és egyébb fogalkozásokon vesz részt, nagyon hiányzik nekünk és neki is hiányzunk, de így a legjobb. Nagyon kedves az orvosa, mindent elmagyarázott. Pontos időpontot még nem kaptunk, hogy mikor jöhet ki, azt mondták hogy ez tőle függ.Mert egyedül ő tud rajta változtatni. Nem aggódom amiatt hogy jó helyre kerüt e , mert megnéztem és szép tiszta minden rendben van, a fürdőszobák egész igényesek, a csapot sem kell megnyitni mert érzékelős és magától folyik. Élmény terápián is részt vesz aminek nagyon örülök. Még mindig nehezen szabadul a gondolatoktól,hányni nem igen tud, mivel megfigyelik (de volt rá példa hogy próbálta). Nagyon le van gyengülve lelkileg, sok bíztatásra van szüksége. Még sokat sír, de úgy tűnik azért kezd gyógyulgatni. Az orvos azt mondta, hogy 2 véglete van általában a dolognak, vagy hirtelen egyik napról a másikra kigyógyul, vagy a gondolat megmarad egész életében és vissza is eshet. Remélem az elöbbi valósul meg. Gyakran meglátogatjuk, jelenleg még hétvégén nem jöhet haza, de az állapotától függően, idővel hétvégékre hazaengedik majd. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Nagyon aranyosak vagytok hogy ennyire szíveteken viselitek a sorsunkat, igazán jól esikés erőt ad. Üdvözlök mindenkit.
Én is örülök, hogy haladtok előre (én vagyok a csajos program javaslatos), és ne aggódj, most már minden egyenesbe kerül, több figyelmet fog kapni, érdemi figyelmet és ő is rájött, hogy változnia kell a dolgoknak.
Minden rendben lesz, sok erőt és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!