Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan segítsek neki? Hogyan...

Hogyan segítsek neki? Hogyan magyarázzam majd el?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem saját gyermekem soha sem lehet , így 2 éve fogadtunk örökbe egy kislányt.

Ma már 6 éves kislány, teljes mértékben sajátunknak tekintjük , de észre vettem hogy sokszor le ül egy helyre és zokog , ilyet régen nem csinált. Nem vágja magát a földhöz csak zokog. A szeme üveges lesz , és sír. Nagyon szeretem őt.

Nagyon szeretnék rajta segíteni. Nagyon rossz körülmények között született , az anyja pedig elhunyt. Az apjáról nincsen semmi információ.

Mit tudunk most csinálni? Később ha nagyobb lesz mihez kezdjünk ? Hogyan mondjuk el neki ezeket a dolgokat ? Meg fogja egyszer érteni? :(

2012. jan. 24. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jól teszitek. én sokat beszélgetnék vele arról, hogy miket "üzen" az anyukája, és biztosítanám arról, hogy nem tudja bántani ne féljen és ne sírjon, csak mindig mesélje el ha hallja a hangokat. és ahogy írtam már előtted. váltanék. szerintem kineziolőgushoz menjetek, vagy nem tudom ki foglalkozik ilyesmivel. a gyerekek érzékenyek a szellemvilágra. (ne nevessen ki aki nem hisz benne). ő még túl pici ahhoz, hogy ilyeneket kitaláljon, és még sírjon is rajta. képtelenség.
2012. jan. 31. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
bocs. elírtam. kineziológus
2012. jan. 31. 22:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!
2012. febr. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!