Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Miért üvölt mindig mindenért...

Miért üvölt mindig mindenért 4 éves fiam születése óta?

Figyelt kérdés
elegem van, már nem bírom cérnával. mindig sír, hisztizik, dühöng, bőg állandó jelleggeé, az egész család megőrül tőle. Nem lehet rá hatni, próbáltunk sokmindent.
2012. jan. 18. 21:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Én kisfiam pont ilyen, mint a tied. Ő 3 éves. Annyira el vagyok keseredve.

Mi Dél-Pesten lakunk, most fogom elvinni különféle képességfelmérésekre.

Ő még kérni sem tud semmit, egyből tébolyodottan üvölt, nem is értem, hogy mit szeretne, mert artikulátlan hangon ordít.

Valóban borzasztó vele minden egyes nap

ő mégcsak nem is ovis.

2012. jan. 19. 21:46
 22/38 A kérdező kommentje:
Nekünk az ovi nagyon sokat javított a helyzeten, addig még a nyála is folyt egész nap 2 hós korától. Amint ovis lett, elmúlt a nyálfolyása, a szemölcsei, este magától megy aludni és egyre jobban viselkedik. De pl most beteg és ugyanúgy egész éjjel térdel az ágyon és üvölt, holott eggyütt alszunk, meg sem lehet nyugtatni. Napközben is meg a cirkusz non-stop, mert ovi-ide vagy oda, többet beteg mint egészséges. Az oviba minden gyereknek taknya náyla összefolyik...szuper Mi is délen lakunk :)
2012. jan. 20. 07:53
 23/38 A kérdező kommentje:
Februárba elviszem gekkoba felmérésre, meglátjuk mi lesz.
2012. jan. 20. 12:18
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól teszed!!!

Ott nem úgy fognak hozzáállni,hogy neveléssel van csak a probléma és ha majd így meg úgy neveled ,akkor egy csapásra "megjavul" a gyerek.

Meg fogják találni,hogy mi miatt van a magatartásprobléma (legesélyesebb szerintem idegrendszeri éretlenség,figyelemzavar) .

Ha már van egy diagnózisod,akkor több felé léphetsz (nem feltétlenül kell a GEKKO-ban a további terápiát megoldani)mozgásterápia és gyógypedagógus által tartott fejlesztő foglkozások is szóba jöhetnek.

A leglényegesebb a mozgásterápia,hogy az idegrendszer érettségét,összerendezettségét segítsétek,ettől nagyon hamar a magatartás is javulni fog,meg fogja tudni jobban fogalmazni,hogy mi a baja és nem csak sír,képes lesz kivárni dolgokat,nem azonnal akar mindent.

2012. jan. 20. 13:01
 25/38 A kérdező kommentje:
A próféta szóljon belőled :)
2012. jan. 20. 13:23
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

Láttam már pár problémás gyereket - írtam fentebb, hogy lovasterápiáztam - és csak megerősíteni tudom az előttem szólót: mielőbb kezd a kicsivel normális szakember foglalkozni, annál előbb lesz mindannyiótoknak normális, nyugodt élete.

Sajnálatos, hogy a nevelésiben ilyen sokáig csak a hülyeséget sulykolták, már rég előrébb járhatnátok - fejlesztettünk mi másfél éves kicsit is.... Ő elég jól startolt, mire oviba került, már szinte teljesen rendbejött.

Szerencsére nektek is van még időtök, nem fog egyik napról a másikra minden megváltozni, de mire suliba kerül, már talán nyoma sem lesz a problémájának (ha van).

2012. jan. 20. 15:16
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

"mire suliba kerül, már talán nyoma sem lesz a problémájának (ha van)."

A probléma létezik,már az is probléma ,hogy a szülő tehetetlen,magatrtásprobléma van,bármi is ennek az oka.

Én egyébként minden teljesen egészséges gyermeknek is javasolnám a mozgásterápiát,mert például az iskolaérettséghez szükséges képességekre is nagyon jó hatással van,önkontrollt,feladattudatot,szabálykövetést,kitartást fejleszt.

2012. jan. 20. 15:33
 28/38 alaszka ***** válasza:
100%
Olvastam a bővebb leírásod, mintha az én 4 éves lányomról írtál volna. Mi is így kezdtük, és mi is itt tartunk. És nekem sincs rá megoldásom, kifogytunk az eszközökből. Nálunk is jött tesó, azóta persze még rosszabb a helyzet...A oviban ugyanez van, kisangyal, és a legrosszabb gyerekek a példaképei, a mesében a gonosz mostoha neki a főszereplő...
2012. jan. 20. 15:56
 29/38 A kérdező kommentje:

Alaszka :), szóval egy cipőben járunk...

Én csak azt nem tudom, hogy honnan fogják pontosan behatárolni a problémát, hogyha majd ott is hozza a kisangyalt. Február 3.-án megyek, majd írom mit mondtak és mihez kezdünk, hátha nektek is segít.

2012. jan. 20. 20:04
 30/38 anonim ***** válasza:
Ha egész nap csak bömböl, tud egyáltalán beszélni? Mert így nem tudom meg lehet-e egyáltalán tanulni, ha nem figyel arra, ha a mamája mesél, hozzá beszél, csak sír.
2012. jan. 20. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!