Januárban derült ki hogy a 6 éves fiam hiperaktív! Hogy lehet kezelni gyógyszer nélkül? Valakinek hasonló probléma?
Először is el kell fogadni Őt ilyennek,ez a legfontosabb és ezzel együtt kell szeretni.Ha érzi ,hogy anya türelmetlen vele,nem fogadja el,szomorú azért,mert Ő ilyen,akkor a magatartásprobléma súlyosbodni fog.
A lehető legrosszabb,ha indulatra indulattal,szigorú bűntetéssel reagál a szülő ,hiszen sok zavaró dolgot tesznek a hiperaktívak ami az állapotukból adódik,nem direkt bosszantásból .
Náluk más megítélés alá esik,ha indulatosabbak,ha nyugtalanabbak,mozgékonyabbak,már az is nagy szó,ha képes a megnyugvás után bocsánatot kérni.
Hosszú,küzdelmes út áll a hiperaktív gyerekeket nevelő szülők előtt ,de nagyban függ a gyermek későbbi sorsa attól,hogy milyen támogatást,elfogadást kapott a családjától,ki kell harcolni,meg kell fizeni a fejlesztéseket -gyógypedagógiai,mozgásterápiás foglalkozásokat.
istenem milyen emberek vannak......így tudsz diagnosztizálni?
te tényleg azt hiszed nem létezik hiperaktivitás???és ennyi rá a megoldás hogy írass be katonai iskolába???Nem vagy valami jó szülő.....ne adja isten hogy téged válasszon majd egy kis lélek aki hiperaktív vagy autista lesz...
Minél többet foglalkozz vele, legyél nagyon türelmes, megértő!sokat kell szeretgetni, ha megtanulsz vele "jól bánni" olyan de olyan szeretet kapsz tőle......
a lényeg hogy fogadd el, ne szégyeld, ez nem betegség, nem kevesebb ettől!!!!!!
Kedves Becsee!
Kezdetnek napi minimum 3 gramm C-vitamint és multivitamint (nem az actival meg az ilyen semmitérő multivitamint... hanem ilyen vitamint: www.drlenkei.hu) ajánlanék. Tény, hogy ez a "betegség" hogy hiperaktivitás csak a gyógyszeripar teremtménye. Oké... fogadjuk el, hogy ebben szenved a fiad. Én ugyan orvos nem vagyok, de azt tudom ajánlani segítségül, hogy etess vitamint a gyermekeddel. És végül is mindenkinek ezt ajánlanám, de ezt mindenki maga dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!