Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszer probléma? Szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszer probléma? Szerintetek most mi van?

Figyelt kérdés

Majd 2 éve szedek gyógyszert. Legutóbb jan. 14(csütörtök) én jött meg a mensim, 4 napig tartott, ezután elkezdtem szedni az újabb levelet, 2 szemet(szombat, vasárnap) vettem csak be belőle, mivel hirtelen el kellett utaznom. Ezután persze nem vettem be többet mert már 2 szem kimaradt, gondoltam mint a tájékoztatóban is szerepel hagyjam ki a 7 napot, és utána szedjem újból. No meg is jött pénteken rendesen, csak nagyon meglepődtem, mivel nagyon kevés volt eddig, most pedig mint gyógyszer szedés előtt.

Ez akkor azt jelentheti, hogy nagy esélyem volt arra, hogy teherbeessek, mivel volt peteérésem??

Ugyebár gyógyszer szerint számolva tegnap kellett volna megjönnie, de mivel 22 én is megvolt ezért inkább jöv hétre várjam ugye??

2010. febr. 12. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Az nem jutott eszedbe, hogy magaddal vidd a tablettát?

2 szem után nem szabadott volna abbahagyni, ill. kihagyni a hét napot, ilyen nem szerepelhet a tájékoztatóban. Ez csak az utolsó héten kihagyott tablettákra vonatkozik, az első hetiekre nem.

Jól összekavartad a ciklusodat, ember legyen a talpán, aki megmondja, mikor jön meg legközelebb, de valószínűleg a legközelebbi 7 napos szünetben fog. Ha mégsem, akkor csinálj tesztet, mert elképzelhető, hogy terhes lettél.

2010. febr. 12. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Családi okok miatt maradt otthon, mivel borzalmas dolog történt. De mind1, nem ez a lényeg.
2010. febr. 12. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy családi okok miatt maradt el. Velem is történt ilyen. Nem kellett volna abba hagynod a szedését. Ha legközelebb is így jársz akkor inkább folytasd a szedését és kiegészítő védekezést alkalmazzatok. Ha legközelebbi 7 napos szüneteben ha nem jön meg vegyél tesztet.
2010. febr. 12. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
abbahagytad, megjött....ez eddig oké. sok volt a vér, ez nemjelent semmit. viszont VÉDEKEZZ MÁSHOGY IS! amint letelt a 7 napos szünet, kezd el szedni újra, de VÉDEKEZZ MÁSHOGY 1-2 HÉTIG.
2010. febr. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!