Mit tegyek? Nem bírom kezelni a párom kislányát, nagyobb probléma, hogy Ő sem, és mindenki utálja!
Én eleve nem értem a kérdezőt, azt írta a párja él külföldön, most meg kiderül, hogy ő is ott van.
És még én vagyok lepontozva, na, szép mondhatom...
De ha a gyerek apját nem érdekli, ő miért töri magát ennyire. Meg nem is értem hogy nőhet valakinek a fejére egy 10 éves. Minek foglalkoznak vele, hogy nem eszik? Ha nem eszi meg az ételt, válogat, akkor éhezik. De ha mindig kiszolgálják, az van, amit a gyerek akar, akkor meg minek csodálkoznak, hogy még pimaszkodik is.
Meg is érdemlik.
Nem értelek, ha valakinek nincs gyereke, az nem azt jelenti, hogy nem adhat hasznos tanácsot.
Az óvónők közül sincs mindenkinek, akkor őket is kioktatod, hogy ne adjon tanácsot, mert csak lejáratja magát?
Attól még érthet valaki a gyerekekhez, ha épp nincs neki.
Ha nem élsz a pároddal, csak látogatni mész ki, akkor minek akarod te kezelni? Ott van az első mondatodban. Alig ismer, alig lát, és te foglalkozol vele? Fel sem merülne bennem az ilyesmi. Ez az apja, nevelője feladata, neked nem kell pótanyukát játszanod, mert csak még jobban megutál mindkettőtöket.
Van gyereke, mégsem tudja nevelni, gratulálok! Ebből is látszik, csak mert valakinek van, nem azt jelenti, hogy ért is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!