Szerintetek ez normális alvás 2 és fél évesen?
Szerintem próbálj meg először is hálózsákot adni rá, hogy ne takarózzon ki, én is azt adok a fiamra, mert különben 5 percenként takargathatnám. Ő is sokat mozog éjszaka, bejárja az egész ágyat, 18 hónapos.
Esetleg meg lehetne próbálni homeopátiás Sedítif PC-t vagy Viburcol kúpot.
Hálózsák és aludjál:)))
Fiam is tekereg éjjel (du-i alvásnál nem, max. egyet fordul), van hogy rosszat álmodik, félálomban beszél vagy kér vmit és csak akkor alszik vissza, ha reagálok. Vagy meg kell fogni a kezét.
Szerintem normális, mindezekkel együtt egyre jobban alszunk, szóval folyamatosan érik.
"Ha nem aludnék mellette, biztos hogy többször ébredne éjjel [...]"
Nem biztos! Az esetek egy részében épp az a probléma ,hogy függ a szülő KÖZVETLEN jelenlététől a kisgyermek. Csecsemőknél ez minden esetben rendben van, sőt, szükséges. De 2 éves kor felett egyéne válogatja, hogyan reagál. Lehet, hogy nálatok is ez a probléma, lehet, hogy nem. Javaslom, próbáld ki először, hogy bár továbbra is egy helyiségben alszol vele, de külön ágyon, ha megoldható. Ha két héten belül javult a helyzet, köv. lépésként szomszéd szobában aludj, de azért hagyd nyitva az ő ajtaját, és ha igényli a kisgyermek, égjen egy kislámpája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!