Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek büntessem meg...

Szerintetek büntessem meg vagy verjem el? Mit csináljak ilyen rossz gyerekkel? Talán én rontottam el?

Figyelt kérdés
ma el mentem a 4éves fiamért az oviba és az óvónő azzal fogadott hogy a gyerekem milyen rossz és neveletlen azt hittem el süllyedek szégyenemben . pedig itthon nagyon jó kisfiú nem tudom hogy az oviban miért beszél csúnyán és miért verekszik pedig tőlem és a férjemtől soha nem látott vagy hallott ilyeneket. nem tudom hogy mit tegyek, lehet hogy az óvodában nem stimmel valami? mert amikor velünk van tényleg jó és tanulékony.
2011. nov. 2. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Leiah lennék a gyereked. De most komolyan.
2011. nov. 11. 11:22
 12/17 princessluna33 ***** válasza:
22%
KELL a büntetés!! a büntetés hiányának lehet köszönni a mai gyerekeket! az óvónő meg jól teszi hogy panaszkodik!! joga van! ha nem lenne semmiért büntetve a lányom akkor ma intézetben kuksolna!
2013. ápr. 7. 12:12
 13/17 anonim válasza:
42%

nincs rossz gyerek!

Rossz nevelés és jó nevelés van.Ha jól neveled akkor jól viselkedik,ha nem törödsz vele akkor késöbb nem is mondom mi lesz.Foglalkozz vele és magyarázd el,hogy nem szabad.Veréssel nem oldasz meg semmit csak azt,hogyha nagy lesz le se fog szarni....

2013. szept. 24. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
Az ovónővel van baj, meg a te fejezzék. Ütni egy 4 évest... Remélem elveszik tőled és börtönbe kerülsz, örökre. Akkor majd süllyedhetsz ahová akarsz.
2016. aug. 28. 17:42
 15/17 anonim válasza:
Verd el jó erősen!
2021. ápr. 24. 15:41
 16/17 anonim válasza:
Én úgy elverném hogy napokig szédülne
2021. ápr. 29. 19:10
 17/17 anonim válasza:
Csak azért mondom mert engem is így neveltek, így lett belőlem ember
2021. máj. 30. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!