Most meg óraállítás?

Figyelt kérdés

Előző levelemre sok választ kaptam, köszönöm!

Múlt héten lopott tőlem a 13 éves fiam, de úgy látszik, kifogyhatatlan az ötletekből.

Most hétfőn újabb hajmeresztő ötletet talált ki, mivel elvették visszabeszélés miatt az ellenőrzőjét.Éppen aznap volt szülői.

Azért, hogy ne érjek oda az értekezletre, visszaállította

az itthon lévő órákat.

Nem értettem, hogy lehet az, hogy a karórám és az egyik mobilom teljesen más időt mutat, mint az összes többi óra.

Természetesen "tette" az ártatlan bárányt, csak ma reggel árulta el az unszolásomra, hogy ő állította el az órákat, azért, hogy......lekéssek a szülőiről.

Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ő tette.

Most már tényleg nem tudom,mit tegyek.

Hol találok olyan szakembert aki segíteni tudna?

Már arra gondoltam, beadom egy bentlakásos suliba, de Győr környékén nem tudok ilyet.

Sokat kesergünk miatta, megkeseríti a kapcsolatunkat.Kilókat fogytam.

Nagyon kérem, aki tud, segítsen, kihez menjek vele.

Esetleg ha valaki ismer viselkedésterapeutát, kérem, írja meg az elérhetőségét vagy a nevét.

Előre is köszönöm!

2011. szept. 13. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
MOST KELL NEKI EGY KÉT JÓL MEGÉRDEMELT TASLI BÜNTETÉS HA NEM KAPJA MEG AKKOR NÉZHETED. PÁR ÉV MÚLVA.. NEM ÜTÖM VEREM ÉN SEM A GYEREKEIMET NE ÍTÉLJ EL DE NEVELNI MUSZÁJ
2011. okt. 5. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!