Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Óraállítás és a hő között van...

Óraállítás és a hő között van valamilyen összefüggés? Lehet, hogy azért lett ma alacsonyabb, mert 1 órával korábban keltem? 2-3 tizedes különbség lehetséges?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem tuti,hogy lehetséges!

Én is így jártam.

De vissza aludtam 1 órát és akkor már jó volt a hőfok!

nekem 36.6 volt korábban,mikor ténylegesen felkeltem meg 36.8!

2009. okt. 25. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, az biztos, hogy valamit megkavart az óraállítás...

Nekem ma 37,1 lett, úgy, hogy előtte már felkeltem, és még soha nem volt ilyen magas a hőm.

2009. okt. 25. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:

én mindíg 6:50 kor mértem, ma kicsit később keltem 7:20 kor, viszont az órát ha átállítom akkor 6: 20 kor. a hőm megugrott , de lehet hogy egyébként is most kellett volna felmennie. szerintetek fél óra ide vagy ha úgy nézem oda kozhat 3 tizedes ugrást?

Azt hallottam én is hogy egy két óra már befolyásolja , de csak óránként kb 1 tizedet

2009. okt. 25. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Kíváncsiság képp az előbb megmértem,ébredés után 3 órával és 37.1 lett.Hm!

2009. okt. 25. 10:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem ma nem kellett volna megugrania, de jó lett volna, ha tartja magát, mert 28-ra nem várom és ma esett 4 tizedet. Már nem is reménykedek, hogy sikerült a baba.
2009. okt. 25. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
van görbéd?
2009. okt. 25. 10:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Görbén az nincs, csak magamnak vezetem kockás papíron. Ha nem sikerült, akkor a köv. hónapban a ciklus.hu-n fogom vezetni.
2009. okt. 25. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
most komolyan: ti reggel felkeltek és méritek a hőmérsékleteteket?
2014. nov. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!