Megviseli babátokat az óraállítás? Menyi idő míg
újra rendeződtök?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az étkezésekre, és alvásidőkre..
Vagy pl hogy a most 10 hós babámat 8 körül tesszük le aludni, de ha még világos lesz, akkor sztem nem fog még aludni...
2010. márc. 28. 08:04
1/6 anonim válasza:
Mi egyelőre rugalmasak vagyunk, mert nem jár bölcsibe, igy engem nem zavar, hogy a háromnegyed 7 helyett most háromnegyed 8-kor ébredt. Este pedig jobb is lesz, mert most 7-kor fürdött, fél 8 alvás, legalább egy kicsit többet látom esténként (mert dolgozom). Aztán a gyakorlatban meglátjuk, én sosem erőltettem, mindig maga alakitotta ki a teljesen pontos ritmusát. Szerintem vissza fog állni korábbi kelésre fekvésre magától. A világos szerencsére este nem zavarta tavaly, idén meglátjuk :) Most 1 éves kisfiú.
2010. márc. 28. 08:33
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire fogja zavarni, de minden esetre én egy héttel hamarabb már minden nap előrébb hozta a fürdetést, és így elméletileg vissza áll 8ra
De csatlakoznék az előttem szólóhoz, hogy a gyerek a kis lurkónak saját magának kell kialakítani a napirendjét, ebben nem lehet erőltetni.
Miért is aggódsz emiatt? Mert attól függ, hogy mi volt nálatok fixen meg.
Nálunk a fürdetés volt a fix. Ha attól félsz, akkor majd úgyis látod, hogy mikor fog elfáradni.
2010. márc. 28. 08:43
3/6 anonim válasza:
Előző voltam.
Bocsánat a részleteket nem olvastam el, csak gyorsan szerettem volna tanácsot adni, mert nálunk most nyügi van és megyünk a reggeli alvásra.
Annyi még, hogy nálunk a reggeli is maghatározó, mert most már 3óránként eszik napközben.
5és fél hós kisfiú anyukája
2010. márc. 28. 08:46
4/6 anonim válasza:
Hát ezt nem tudhatja, akinek babája van, hiszen még nem élt át óraállítást. Pár nap múlva kiderül...
2010. márc. 28. 09:22
5/6 anonim válasza:
Mai nap folyamán fog kiderülni, hogy hogyan is legyen tovább. Most reggel a neki szokásos időben kelt, 6-kor, ami ugye már 7 órát jelentett ma. Most még alszik, valószínűleg ma minden tolódni fog egy órával, és nem bánom, mert már este 7-kor fürdettünk, most majd 8 óra lesz. Legalább nem fogja zavarni, hogy akkor még világos van. Aztán a továbbiakban úgyis kiderül, ebből a szempontból mindig hagytam, hogy ő alakítsa ki a napirendet (ha álmos volt, leraktam aludni napközben, és a fürdetést is az első napokban fél 10-10 körül ejtettük meg, azóta már miatta volt 7-kor, ugyanis egyre korábban borult meg.) (B)
2010. márc. 28. 10:09
6/6 anonim válasza:
mi már túlvagyunk páron, de szerintem nem vészes. 1-2 nap alatt kialakítja ő az új rendszerét, amíg pici. 1 éves kor után meg már vannak annyira rugalmasak, h fél órát simán lehet csúsztatni pl. alvásidőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!