Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2 éves kislányom még most sem...

2 éves kislányom még most sem megy rendesen! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már nagyon ideges vagyok,mert elindulni elindult már 18 hónaposan,de a mai napig csak 5-6 lépést megy egyedül,és leül!Orvosnál is voltam már vele,azt mondták nincsen semmi gond vele,majd elindul.De azért most már szerintem nagyon levan maradva,most volt aug.-ban 2 éves!
2011. szept. 10. 22:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Amúgy a szülésnél is rendben volt minden azon kivűl,hogy 16 órát szenvedtem!De időre jött és 3100 g volt!6-dik hónap körül kezddett egy kicsit lelassulni a fejlődésben,mert nem hizogatott úgy ahogy kellett volna!Egyszer sem állt meg a fejlődésben csak lassan fejlődött!
2011. szept. 12. 20:33
 12/22 anonim ***** válasza:

nagyon-nagyon pici!!!!!!

Kisfiam 1 évesen volt ekkora és ő is picinek számított, DE 2 évesen 80cm és 9kg????

92cm-hez (átlag 2 éves) képest iszonyú alacsony és vékony.

Endokrinológus látta? Gasztroenterológus?????

Szerintem az összes percentilisből kilóg. És hogy nem megy??? Menj el más orvoshoz is, én azt mondom.

Kislányom rendellenességgel született, már 6 féle orvosnál voltam vele, mindegyik mást mond. Vidd el, több szem, többet lát.

2011. szept. 12. 20:34
 13/22 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy picike nagyon:( itt vannak nálam az orvosi eredmények az összes vizsgálatról,és minden vizsgálatnak jó az eredménye,most megyünk ehhez a professzorhoz a héten,neki is megmutajuk,az orvosunk is beszélt már vele.Majd meglátjuk ő mit mond.Mindenféle vizsgálat meg volt,azért voltam vele 2 hétig a kórházba,ha valami vizsgálat még hiányozna akkor úgy is elküldtek volna minket!A gyógytornász sem talált semmi bajt nála!
2011. szept. 12. 20:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg!!

Anyukám mesélte, hogy én sem akartam járni. Végül kiküldtek minket a kórházba. Mivel a lift nem dolgozott, ezért anyukám nagy nehezen felcipelt a tudom is én hanyadik emeletre. Az orvos megvizsgált, semmi bajt nem talált. Visszafelé meg állítólag saját magam szaladtam le a lépcsőn. Nem, hogy sétáltam, hanem szaladtam. Akkor jöttek rá, hogy kész átverés volt az egész, és nincs is semmi bajom, csak épp szerettem játszani az eszem.

2011. szept. 13. 17:15
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a nyugtatásodat:)))Megkérdezhetem te hány évesen kezdtél ek szaladni????

Amúgy,most a lányom is napról napra ügyesebb!!!

2011. szept. 13. 20:22
 16/22 anonim ***** válasza:
2,5-3 éves lehettem.
2011. szept. 13. 20:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy azóta is szeretek szaladni, és makk egészséges vagyok. Csak kislányként kicsit fantáziadús voltam, mivel szerettem magam cipeltetni. Anyum meg majd megszakadt velem... főleg a lépcsőn felfelé.
2011. szept. 13. 21:01
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát azért ez nem semmi,megértem anyukádat biztos ugyan azt átélte,mint én most!Tudom,hogy egészséges a lányom,de azért mégis idegesit,hogy mire fog már menni,meg mire fog megnőlni!!! Köszi a válaszodat!!!
2011. szept. 13. 21:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia! Azt hiszem mi annó már beszéltünk mikor aggódtam a lányom súlya miatt. Én merem neked állítani, hogy nem attól nem megy, hogy pici a súlya. Az én lányom most másfél éves 8 kiló pár deka és 13 hónapos korában elindult, azóta már szalad. Tehát ezt a súlygondot teljesen ki lehet zárni!Meg ha azt nézzük afrikába a 7 kilós gyerek is szalad, ennek semmi köze hozzá. Lehet kötöttek az izmai, és tényleg egy gyógytornász vagy dévényi tornás esetleg mind a kettő nem ártana neki!
2011. szept. 14. 13:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A fülét vizsgálták? Nekem az ugrott be, hogy esetleg egyensúly-problémái vannak (valamilyen belső-fül rendellenesség), és amiatt nem tud rendesen járni.

Más területeken is el van maradva? Beszéd, finommotorika? Mivel játszik? Utánoz?

2011. szept. 14. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!