Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem evett ma még rendese...

Miért nem evett ma még rendesen a kislányom?

Figyelt kérdés
Félig szopis és félig tápszeres,valamint 3 hónapos! Reggel szopizott rendesen, evett délelőtt is, de már a következő etetés nem volt meg. És még most sem éhes. Ha cicire tettem, cicizett 5 percig majd ordított. Csináltam neki tápszert, amint a karomba vettem és közelítettem a szája felé az üveggel, ordított. Sehol nem volt jó neki,aludni is 2x fél órát aludt délelőtt óta. Kíváncsi vagyok este elfogadja-e a kaját??? Amúgy ha leteszem a pelenkázóra vigyorog,csak aludni és enni nem akar. Férjem szerint telítődve van a szervezete és egyszerűen nem éhes.
2011. szept. 30. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem is csak el van telítődve kicsit. Vacsira már biztos éhes ha meg mégsem és semmi más gond nincs akkor később vagy reggel. Pelusos dolgok rendben vannak? És mi sem eszünk mindig ugyanannyit :)
2011. szept. 30. 18:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Ma reggel volt széklet, pisis pelusok rendben. Minden 3. nap van csak kaki,akkor annyi,h általában nem marad mindig a pelóban....:( Majd kedden megkérdezem a gyerekorvost is! A vacsi az úgy kezdődött,h cicizett,majdnem bealudt, majd jött a tápszer...szívta szépen,pár perc múlva iszonyat ordítás,majd megint szívta, és megint ordítás. Máskor is szokott sírni evés közben,de csak ha pukizik közben,de akkor minden további nélkül eszik tovább. Az előbb,amikor lefektette,és kapálózott még egy kicsit,szinte lötyögött a gyomrában a kaja. Van olyan,h pang a tejcsi a babák gyomrában? Valamiért nem tudja megemészteni? Hasfájós gondunk nincs 8 hetes kora óta. A mai napig kap Gripe Watert, nagyon bevált nálunk. :)Szerinted?
2011. szept. 30. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként mértem lázat, nem volt, és a fogacskák sem indultak be még, bár másfél hós kora óta folyik a nyála! :)
2011. szept. 30. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel ismét szépen szopizott a babám. Ez votl 6-kor, fél 10-kor evett 70ml tejet,majd kínáltam tovább tápszerrel,de üvöltött. Cicire raktam, üvöltött. Azóta még nem evett!
2011. okt. 1. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nem hiszem hogy a gyomra nem tudná megemészteni. Próbálj másik tápszert, hátha az nem oké. Bár még pici beszélj a dokival, hogy írjon másikat. 3 naponta a kaki viszont nekem ritkának tűnik!!!
2011. okt. 1. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja...meg azt nézd meg hogy nem tömítődik-e el a cumi hegye. nálunk is volt ilyen és én is sokára vettem csak észre! Egyébként ugyanaz vagyok, aki mindig írt.
2011. okt. 1. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
ja a gripe watert nem is tudom mire van!? talán halvány emlékek, hogy hasfájásra??!? passz... de azt biztos tudod,hogy a fogak megjelenése előtt sokkal már fájhat, nyálazhat, stb. De mindenképp dokival beszélj sztem! a 3 napi kaki miatt is! Megyek babázni! :) Szép estét!
2011. okt. 1. 19:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszaidat! Kedden megyünk a 3 hós oltásra,mindenképp elmondom ezeket a dokinak! Nálunk is volt olyan,h eltömődött a cumi feje, észre szoktam venni. Lehet inkább megunta a milumilt, íratok fel másik tápszert. Tegnap 4x evett egész nap...és olyan kis szomorkás. Nekem nagyon nem tetszik,nem ilyen szokott lenni. A Gripe Water hasfájásra van és emésztés elősegítő,nekünk nagyon bevált. Tegnap délután fél3-kor szopizott és csak este 7-kor evett újra, viszont az éjszakákat átalussza már 6 hetes kora óta! Tegnap már ugye mivel nem sokat evett a pisis pelus is kevesebb volt. Lehet nem várok keddig,és elviszem az orvoshoz. Mégegyszer köszönöm. Jó babázást neked! :)
2011. okt. 2. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!