Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem használja az óvodában a...

Nem használja az óvodában a vécét! Hogyan szerettessem meg vele?

Figyelt kérdés
Fél tőle vagy nem tudom mi a baja. Ülve nem ér le a lába, ha fogom, akkor meg nem érzi magát biztonságban. Hazahozza a pisit vagy bepisil. Itthon nincs gond, mert bilizik.
2011. szept. 1. 13:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ügyes a kislányod! nálunk sem pisilt tegnap a gyerek az oviban, félek attól, hogy emiatt valami fertőzése lesz. A szelíd erőszak nálunk nem hozott sikert, azért kitartóan elviszem még pisilni a maradék 4 napban, hátha megszokja a gondolatot, hogy az oviban a kisvécébe kell pisilni. De az óvónőnek nem szól, a dadának sem, hogy kell és nem is tudják még mindig megpisiltetni, pedig már 6 napot járt...
2011. szept. 6. 07:25
 12/12 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok és nekem is csak itthon megy :S
2011. okt. 7. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!