Hogyan vegyem rá a fiamat, hogy állva pisiljen?
11.33 nálunk is ülve pisil a férjem,először furi volt ,de már megszokott.
a gyerek először ülve pisili,hallani sem akart róla,hogy állva,majd egyszer muszáj volt,mondtam nem ülhet rá a wc-re mert bibis lesz a fütyi ha elkap valamit,igaz sírdogálva,de rájött,hogy tök jó.Most már ahogy kedve van úgy végzi a dolgát.3éves múlt .Az oviban is szokja meg,hogy úgy kel.mi 3napja megyünk oda ebből 2nap mellé volt pisilve a wc-nek és le volt pisilve az ülőke.
Na most kérem a fiamat,hogy törölje át törlő kendővel a wc ülőkét,de nem várhatom el tőle,bevallom rettegek a kailástól,mert a minap egy barát kislányának az ülőkéjére ült rá és kör alakban tarjagos lett a feneke az ülőkéjétől.Kérdeztem mivel mossák,elmondták---hát,hogy most attól,vagy nem mossák le eleget nem tudom,minden esetre ők tiszták---az ovi meg nem...így nem tudom mi ajó és mi nem,de szólni fogok az oviban,ha kakilnia kell menjen akkor a lányok wcjébe talán azt nem pisilik le úgy és megbízhatóbb,ha már nem törli le..
11.33-as vagyok megent, és az utolsó hozzászólót kérdem:
Nálatok van külön lány és fiú vécé az oviban? Ez igazán meglepett, nem is hallottam még ilyesmiről…
23.51es vagyok
11.33asnak .
5 kiswc van,ebből 3ki van nevezve a lányoknak 2 a fiúké,és ezt be is tartják a gyerekek ahogy nézem.első perctől így szoktatják őket,pont azért,hogy a kisfiúk nem tudnak olyan pontosan célozni és többször mellé megy mint kellene...így van fiú és lány wc-1helységbe!
És sztem ez tök jó dolog,csak akkor nem ha épp kakilni kell egy kisfiúnak és ráül a pisis wcre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!