Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan vegyem rá a fiamat,...

Hogyan vegyem rá a fiamat, hogy állva pisiljen?

Figyelt kérdés
Most 3 éves, de csak ülve pisil, úgy, hogy otthagyom a bilin. Utcán és óvodában is jobb lenne, ha állva intézné a dolgát.
2011. szept. 1. 10:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az apjára lesz bízva, ezt tényleg nem tudom megmutatni neki. Nem zavar, ha ülve is pisil, de tudjon állva is, pont amiatt, hogy idegen helyen, útközben is meg kell tudnia oldani. Még csak most kezdte az ovit, ott gondok is vannak, itthon ügyesen pisil a bilibe.
2011. szept. 2. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog rossz szemmel ránézni az oviban sem, mert ülve pisil. Amúgy sok kiscsoportos pisil az oviban ülve. Idővel, majd kialakul, szerintem ne görcsöljetek annyira rá, erre a dologra...:)
2011. szept. 4. 08:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

11.33 nálunk is ülve pisil a férjem,először furi volt ,de már megszokott.

a gyerek először ülve pisili,hallani sem akart róla,hogy állva,majd egyszer muszáj volt,mondtam nem ülhet rá a wc-re mert bibis lesz a fütyi ha elkap valamit,igaz sírdogálva,de rájött,hogy tök jó.Most már ahogy kedve van úgy végzi a dolgát.3éves múlt .Az oviban is szokja meg,hogy úgy kel.mi 3napja megyünk oda ebből 2nap mellé volt pisilve a wc-nek és le volt pisilve az ülőke.

Na most kérem a fiamat,hogy törölje át törlő kendővel a wc ülőkét,de nem várhatom el tőle,bevallom rettegek a kailástól,mert a minap egy barát kislányának az ülőkéjére ült rá és kör alakban tarjagos lett a feneke az ülőkéjétől.Kérdeztem mivel mossák,elmondták---hát,hogy most attól,vagy nem mossák le eleget nem tudom,minden esetre ők tiszták---az ovi meg nem...így nem tudom mi ajó és mi nem,de szólni fogok az oviban,ha kakilnia kell menjen akkor a lányok wcjébe talán azt nem pisilik le úgy és megbízhatóbb,ha már nem törli le..

2011. szept. 6. 23:51
 14/19 A kérdező kommentje:
hát igen, ez meg a másik, hogyan céloznak a többiek...
2011. szept. 7. 06:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

11.33-as vagyok megent, és az utolsó hozzászólót kérdem:

Nálatok van külön lány és fiú vécé az oviban? Ez igazán meglepett, nem is hallottam még ilyesmiről…

2011. szept. 7. 13:10
 16/19 A kérdező kommentje:
nálunk is van. Persze ugyanúgy néznek ki, csak annyi, hogy a bal kettő a fiúké, a jobb kettő meg a lányoké, ennyi.
2011. szept. 7. 13:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

23.51es vagyok

11.33asnak .

5 kiswc van,ebből 3ki van nevezve a lányoknak 2 a fiúké,és ezt be is tartják a gyerekek ahogy nézem.első perctől így szoktatják őket,pont azért,hogy a kisfiúk nem tudnak olyan pontosan célozni és többször mellé megy mint kellene...így van fiú és lány wc-1helységbe!

És sztem ez tök jó dolog,csak akkor nem ha épp kakilni kell egy kisfiúnak és ráül a pisis wcre.

2011. szept. 8. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csavarozd a bilit a falra. Elsőre nem fogja érteni, de nincs mit tenni alapon, állva fog odavizelni. Apának nem lesz nehéz dolga a férfibudiban a piszoárra átszoktatni.
2011. szept. 21. 21:17
 19/19 A kérdező kommentje:
:) ne viccelj, van vécénk is
2011. szept. 22. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!