Mit tehetnék? Még csak 3 éves
3 éves fiam születése óta rettentően hisztis, akaratos, erőszakos mindig 100%-os figyelmet igényelt és törődést, nemrégóta kezdett el egyedül játszani. Elfogadtam, hogy ilyen, de igyekszem tartani a gyeplőt. Én következetes vagyok, az apja meg az engedékenységével ellenem dolgozik. Tesó született 8 hónapja és én megszüntem létezni a fiam szemében. Én vagyok a rossz, én nem csinálhatok vele semmit, nem vagyok jó nála semmire. Sokszor nagyon elszomorít a dolog, mert mindig mindent megtettem a kis boldogságáért és most olyan érzésem van, mintha nem is szeretne. Hibáztatom is magam, mert van olyan nap amikor ú
gy érzem egész nap csak ordítottam vele, mert egyszerűen másra nem figyel, nem fogad szót és direkt rosszaságokat csinál. Van megoldás? a férjem nem fog változni, ő nem bírj a sírást inkább amikor itthon van akkor mindent enged.
Kedves kérdező, mivel igyekeztél türelmes lenni, szerintem pont hogy jóindulat részedről és ügyes vagy (jó értelemben). :)
A kisgyermekek meg mindig jók (egy két éves dacos gyermek is!) és nincs bennük szándékosság, esetleg 4-6 éves kor között részben és minimálisan. Szándékosság, szándékos rossz tett csak 6-7 éveskortól kezd megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!