Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tehetnék? Még csak 3 éves

Mit tehetnék? Még csak 3 éves

Figyelt kérdés

3 éves fiam születése óta rettentően hisztis, akaratos, erőszakos mindig 100%-os figyelmet igényelt és törődést, nemrégóta kezdett el egyedül játszani. Elfogadtam, hogy ilyen, de igyekszem tartani a gyeplőt. Én következetes vagyok, az apja meg az engedékenységével ellenem dolgozik. Tesó született 8 hónapja és én megszüntem létezni a fiam szemében. Én vagyok a rossz, én nem csinálhatok vele semmit, nem vagyok jó nála semmire. Sokszor nagyon elszomorít a dolog, mert mindig mindent megtettem a kis boldogságáért és most olyan érzésem van, mintha nem is szeretne. Hibáztatom is magam, mert van olyan nap amikor ú

gy érzem egész nap csak ordítottam vele, mert egyszerűen másra nem figyel, nem fogad szót és direkt rosszaságokat csinál. Van megoldás? a férjem nem fog változni, ő nem bírj a sírást inkább amikor itthon van akkor mindent enged.

2011. aug. 5. 21:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszek sokkal több türelemmel lenni és meglepően tapsztalom, hogy a családi béke is kezd helyreállni. Nálam is elszakadt a cérna, úgytűnik én sem vagyok jobb egy dacoló gyereknél :) kitartok!!! :D
2011. aug. 13. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, mivel igyekeztél türelmes lenni, szerintem pont hogy jóindulat részedről és ügyes vagy (jó értelemben). :)

A kisgyermekek meg mindig jók (egy két éves dacos gyermek is!) és nincs bennük szándékosság, esetleg 4-6 éves kor között részben és minimálisan. Szándékosság, szándékos rossz tett csak 6-7 éveskortól kezd megjelenni.

2011. aug. 15. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!