Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a gyerekemmel?...

Mit csináljak a gyerekemmel? Már napok óta hiperaktív és nem tudok mit kezdeni vele.

Figyelt kérdés
25/N
2011. aug. 5. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kamukérdés (!) mert az állatok - hüllők között volt én jeleztem a moderátoroknak tegnap. (Annyira nem lehet hülye egy anya, hogy ne tudja hová tegye a kérdést, akármennyire is elmaradott :))
2011. aug. 6. 12:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet a gyerek kaméleon..nappal gyerek éjjel hüllő >.<
2011. aug. 6. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is ki lenne a fa*zom egész álló nap (vagy nyár?) otthon figyelni mint egy birka. Nincs olyan hogy hiperaktív! A lusta szülők találták ki. Irass neki nyugtatót az orvossal ahelyett hogy elviszed bárhova. Tegyük fel kirándulni vagy csak buszozni hogy történjen vele valami MÁS. Döbbenetes lesz a változás meglátod!
2011. aug. 8. 22:22
 14/14 anonim válasza:
A sok okos mebernek elmondanám, hogy igen is, van olyan, hogy egy gyerek hiperaktiv. Ilyenkor, ahogy az előttem szólók mondták, ki kell vinni a levegőre, vagy le kell kötni valamivel. Ami pedig az étkezést illeti, (az,hogy lehány, az azt jelenti, hogy beveszi a szájába a kaját,majd rádköpi) rá kell szólni, szigorúan, és ha ez nem segit, akkor kisebb büntetéseket kell adni neki, például, hogy aznap nem kap vacsorát, vagy nem tévézhet, vagy nem csinálja azt,amit nagyon szeret. Nem szabad engedni, hogy ő legyen a "főnök".
2011. aug. 17. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!