4 éves és nem beszél nem szobatiszta (? )
Figyelt kérdés
Van egy kisfiú a baráti körünkben, aki 4 éves létére nem beszél, nemrég kezdett csak el úgy "dumálni" mint egy 1,5-2 éves. Nem szobatiszta, a ruhát nem viseli el magán, van, hogy ordít minden ok nélkül, rángatja a csöveket a falon. Szerintem ez valami fogyatékosságra utalhat, de az anyja nem tesz semmit vele...sajnálom szegény gyereket mert később még baja lehet ebből..mit gondoltok?2011. aug. 4. 12:34
31/37 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:25
Az ha számodra hitelességéből veszített az egész dolog,a műköröm miatt, hát sajnálom. Nem értem a műköröm mit tesz ami miatt egy ember megváltozik, de ha ezt látod a lényegnek az egész dologból és a valódi kérdésből ennyit szűrsz le, akkor sajnálom. Nem a körmöm miatt vagyok itt hanem mert segítséget szerettem volna kérni, amit eddig meg is kaptam. Légyszíves ezek tudatában válaszolj.
És légyszíves hagyjátok abba egymás "provokálását" , mert nem ez miatt vagyunk itt.
2011. aug. 10. 10:21
32/37 anonim válasza:
Atya ég utolsó válaszoló.Szerintem nem ingyen vigyáz a kisgyerekre meg talán van zsebpénze is nem megfizethetetlen ma már a müköröm.Az emberi butaság néha határtalan.Sokkal éretebb a komentje a kiscsajnak,mint a te válaszod.
33/37 anonim válasza:
Ha meg ennyire felvilágosult,intelligens a kérdező,talán forduljon a gyámügyisekhez!
34/37 A kérdező kommentje:
Nem értem, kedves utolsó, téged zavar ha engem 16 éves létemre az intelligens jelzővel illetnek? Különös a gondolkodási módod, persze én nem szóllak le , hisz' erre nincsen jogom, csak megkérlek, hogy feleslegesen illetve rosszindulatúan ne írj ide, erre senki sem kíváncsi.
2011. aug. 11. 21:30
35/37 anonim válasza:
Nem,egyáltalán nem zavar(és örülk,hogy vannak még olyan fiatalok,akik felelősségteljesen tudnak gondolkozni),és írigy sem vagyok.Ettől függetlenül,ha valóban ennyire rossz a helyzet már régen a gyámügyhöz fordultam volna(a gyerek érdekében!).
36/37 anonim válasza:
nálunk is van egy elhanyagolt kisfiú, én ma bementem a terhesgondozóba és elmeséltem. (hozzátenném hogy én is odajárok így ismerem) megköszönték és ki fognak menni váratlanul. oda fognak figyelni rá. észre sem vették mert megjátszák hogy minden ok megtesznek mindent a gyerekkel. meséld el anyukádnak hátha ismeri őket és segít
37/37 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, pont ilyen a gyermeke. Ők járatják heti 3-szor gyógypedagógushoz, de eddig nem sok eredménnyel. Azt mondták nekik, hogy lehet még normális gyerek, de nagyon-nagyon sokat kell vele foglalkozni. Valószínűleg szüléskor lehetett valami gikszer, mert nagyon sokáig tartott a kitolási szakasz. Már méltányossági GYES-en van anyuka, mert különben nem tudná elhordani a foglalkozásokra. Nagyon szomorú dolog ez, nyomorba dönti az egész családot, mert egy keresetből nagyon nehéz megélni. De sajnos nekik muszáj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!