Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a gyerekének vmilyen típusú ételundora van?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy válogat, meg nem szereti a barackot hanem speciálisabb esetekre gondolok. Hogy kezelték, kisebb korban - mikor még rajzoltatni sem lehet - mit tud segíteni a gyermekpszichológus?
2011. júl. 14. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem is ilyen. :(((

Semmi főzelék, semmi leves.Utálja az ebédet. 4 éves múlt. Négy év után kóstolta meg előszőr a tojást. Addig utálta.

Gyümit, zöldséget kolbászt krumplit, rizst megeszi. S kipróbáltam már mindent. A kicsi meg mindent megeszik. Mindent imád. Együtt is főztünk főzeléket. Anyit értem el, hogy megkóstolta. De köszöni szépen nem kéri. S még csak nem is kap nasikat.

2011. júl. 16. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Épp most írtam én is kérdést, mert az enyém meg olyat nem eszik amiben darab van :( Annyira el vagyok keseredve.
2011. júl. 18. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de vn olyan ételundor, amit nem lehet kinőni. Én például fél éve korom óta nem iszom meg a tejet, nem eszem meg a túrót, tejfölt.

Tejet úgy 1 éve iszom meg, és a Túró Rudit is csak 13 éve korom óta.

A tejföl, és túró illatától még mai napig hányingerem van, ha megérzem...

17/L

2011. aug. 8. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!