Van itt olyan anyuka akinek a gyerekének vmilyen típusú ételundora van?
???????????????????
Milyen ételre gondolsz?
A z én kislányom semmilyen gyümölcsöt nem volt hajlandó enni. Semmilyent. Most 4 éves lett és csak úőgy faja a gyümölcsöket. Magától. Mi meg csak kerek szemmel figyeljük, bogy vajon mi történt. De nem jöttünk rá. Csak most jött el az ideje.
Szerintem ott lesz elrontva, hogy pszichológushoz viszitek.
Ha nem ízlik neki valami, akkor nem ízlik. Éhen még biztos nem halt, tehát van, amit megeszik. Majd megszereti a többi kaját is.
Csak száraz ételhez nyúl. Semmit nem eszik ami koszol, amitől szmötyis lehet a keze - merthogy evőeszközökhöz nem nyúl. Próbáltam már számtalanszor. Kb. egy éve még hagyta, evett egyedül villával, kanállal, már már nem és kézzel meg csak olyanhoz nyúl amitől nem lesz olyan a keze:
nem eszik túró, joghurt, puding, semmilyen főzelék, leves, akármilyen szószos tészta. Tehát eszik : üres rizs, üres kifli, üres tészta, üres kenyér, pogácsa, zöldségek nyersen, gyümölcsök nyersen, sült krumpli, hagymakarika. Kb. ennyi.
ja, a pszichológust orvosok ajánlották, nem én találtam ki.
A gyerekeknek (és a felnőtteknek is) vannak ilyen stikkjeik,ezek általában rövidebb-hosszabb ideig tartanak,de ideiglenesek.
Nem kell azzal a gyerekkel semmit csinálni,majd kinövi. Főleg ha még rajzolni sem tud,nagyon kicsi,nem hinném,hogy bármi baja van.Csak most ez a heppje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!