Elveszitette a hallasat a kisfiam a sok fulgyulladas miatt. Mutet utan visszater a hallasa?
Kezeltesd ki a kisfiadat fülgyertyával vagy/és akupunktúrával a természetgyógyásznál, nem egyik napról a másikra épülhet fel, türelem-türelem, műtét nélkül rendbe jöhet! Ha mégsem használ, akkor a műtét a végső megoldás! De vigyázat! Ha egészségesek a dobhártyák, akkor nem szabad hozzányúlni, mert ennél jobb nem lesz, rosszabbodhat, nem akarlak megijeszteni, de ez az igazság. Én is hallássérült vagyok, tudom, miről beszélek.
Remélem, tudtam segíteni! :)
Az előző válaszoló vagyok.
Eszembe jutott, hogy nem írtad, mitől gyullad be állandóan a fiad füle? Víztől, amit az uszodában szerzett? Ha igen, akkor az fülész orvossal beszéld meg a speciális uszodai fülvédőt, ami megvédi a kisfiad fülét a víztől, így elkerülhető lenne az állandó fölösleges műtét!
Szia! Csak most olvastam a kérdésed, remélem azért még rnézel! :-)
Ne aggódj, ha a dobhártya sérült, azt műtétileg nagyon jól tudják gyógyítani! Nálunk "elrothadt" a dobhártya a sok gyulladástól, a műtét során műdobhártyát tettek be, és a hallása majdnem 100 %-os lett! :-)
Amire figyelni kell a műtét után, hogy csináltatni kel speciális füldugót, ami teljesen lezárja a fület, hogy ne tudjon befolyni a víz. Ezt egy jó darabig használni kell fürdésnél, hajmosásnál, később már elég csak a strandon!
Szorítok értetek, biztos minden rendben lesz! :-)
13:00-as válaszoló vagyok. Örülök, hogy lassan visszatér a gyermeked hallása, remélem, most is jobban van azóta. Ha megkarcolódott a dobhártya, akkor szerintem nem lesz baj ebből, de az a lényeg a dobhártya ne legyen lyukas, mert ebben az esetben bizony műteni kell.
Továbbra is figyelemmel kísérem a gyermeked állapotát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!