Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi az oka annak, hogy 2 éves...

Mi az oka annak, hogy 2 éves kisfiam nem eszi meg a felnőttes ételt?

Figyelt kérdés
Kb. három hónapja valamiért nem eszi meg a leveseket, a főtt ételeket - a főzelékek kivételével anno mindent megevett. Most megint ott tartok hogy a 6 hónapos babáknak való bébiételt fogadja el. Mivel nem eszik semmit, muszáj valamit "beletömnöm", hogy ne maradjon üres a pocija, legalább eszik valami kalóriatartalmút, de már hüledezem nagyokat, itt van 2éves a fiam, és "ló@art se eszik", más gyereke meg olyan rendesen étkezik.
2011. jún. 17. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
utolsó jól alultáplált lehet a kölyköd büszke lehetsz magadra. hónapokig csak tejet ISZIK!?
2011. jún. 22. 04:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hogy mersz látatlanban így beszélni egy másik ember gyerekéről? Nem szégyenled magad?
2011. jún. 22. 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:
04:03 gondolom idejár savazni a népet. Barom!!!
2011. jún. 22. 09:50
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
nem járok ide savazni a népet de az elég gáz ha csak tejet ad neki. de ha ő a tejből biztosítani tudja a fontos vitaminokat akkor adjon neki tejet!
2011. jún. 23. 00:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Jön a foga nem olvastad? Átmeneti helyzet dráa 04 03 és 00 50

Gondolom vagy 20 gyereked lehet és nagyon nagy a szakértelmed. Képzeld én meg tejet nem adok a gyerekemnek...

És mielőtt engem is megszólnál ennek is oka van...

no comment

2011. jún. 23. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
de buták vagytok istenem! nincs 20 gyerekem de lehet hogy jobban fogom nevelni a gyerekem ha lesz mint ti. hónapokig nem normális dolog vizezett szar tejet adni neki. attól fejlődik? okosok vagytok....
2011. jún. 23. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudod kedves magabiztos leszóló, amíg nem volt gyerekem hasonlóan gondolkodtam, de egy embercsemetével közel sem olyan egyszerű bánni, mint ahogy gondolod. Az nagyon jó és szép, hogy sok mindent eltervezel te hogy fogod csinálni, de az élet majd közbeszól és ne adja az Isten, hogy olyan gyereked legyen, aki semmit nem fog menni és még annak is örülnél, ha legalább tejet inna rendesen!!!
2011. jún. 23. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
igya a te kölyköd a vizezett tejet az enyém nem fogja
2011. jún. 23. 22:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi, de az én "kölyköm" eszik rendesen, pedig voltak nehéz idők nálunk is a foga miatt. Egyébként szerintem menj át valami kiskamasz topicba, mert láthatóan értelmes és idevágó választ nem tudsz adni, csak egy begyakorolt mondatot tudsz hajtogatni.
2011. jún. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!