Miért ütöget a tesóm, és anya mér úgy reagál rá, mintha ő (tesóm) kivétel lenne?
a tesóm minidg ütöget ő 2 éves fiú, én pedig 14 lány. folyamatosan bánt, amikor elmegyek mellette megcsap, harap, húzza a hajam, ha az ágyon mellé fekszem. milyen módszerrel kellene leszoktatni erről? anya mindig azt mondja, hogy menjek ki a szobából, és ne foglalkozzak vele, de van hogy tesóm utánam jön és játéknak veszi az egészet, kerget. anyukám azzal jön, hogy még pici, és majd kinövi. de én már nagyon nem bírom elviselni. szeretek vele játszani, csak ne ütögetne mindig. meg vigyáznom is kell rá kéthetente 3-szor. vmi hatásos módszert tudnátok mondani? nagyon elegem van belőle. rosszul esik. segítséget kérek!!
különben volt már 2 kérdés amit kiírtam, de az nem sokat segített.
nemvagyok hisztis, se pattanásos (egyenlőre)
inkább lázadó, szemtelen...
Élvezettel nézem hogy egy 14 éves lány hogy védi magát ezektől a támadó majmoktól, pl a "pattanásos" csórótól. Amúgy én az unokatesómat erről úgy szoktattam le, hogy megharagudtam rá és legalább fel óráig nem létesitettem vele semmilyen kapcsolatot. Működő módszer. Sok sikert! :D
14/f
most ez mér élvezetes számodra?
amúgy kössz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!