Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Látatok már olyan embert aki...

Látatok már olyan embert aki nyilvános helyen verte meg a gyerekét? (bővebben)

Figyelt kérdés
Ha igen akkor légyszi irjátok le mi történt.Előre is köszi
2011. máj. 3. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

na, régen ezért nem lehetett beinni a Metroba gyereket.

kötelezném is a szülőket, hogy csak a gyerekülés részében vihessenek be gyereket az ilyen nagyáruházakba.

a másik kedvencem, mikor valaki elhagyja a gyerekét, és a hangosbemondóval keresteti.

2011. máj. 9. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

A Metroba azért nem lehetett bevinni, mert raktáráruház, plafonig megrakott cuccokkal, vevők közötti folyamatos pakolászással és ha egy gyerek fejére ráesik a magasból valami, tuti agyoncsapja. Mondjuk egy felnőttet is, de ugye a felnőtt elméletileg tud magára vigyázni.

Egyetlen áruházban sincs árupakolászás nyitvatartási időben, és nincsenek több méterre felhelyezett raklapok

sem.

Én egyébként most sem vinnék oda gyereket és én sem szívesen megyek. Mondjuk szerencsére Fehérváron a legdrágább és legócskább áruház.

2011. máj. 9. 20:51
 13/14 anonim válasza:
Ha adok a gyerekemnek egy pofont, az nem megverés és attól még nem lesz idegbeteg. Beismerem, hogy ez is a tehetetlenségem elismerése, s csak végső esetben, nagyon ritkán szoktam alkalmazni, s lehetőleg nem mások előtt.
2011. máj. 19. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
mennyire rossz indulatú az egyik hozzászóló! honnan veszi, hogy ezen élvezkedik a kérdező? Mi van ha csak látott valamit és nem tudta feldolgozni, vagy anno hasonlónak az áldozata volt és beszélni akart róla? Akkora bunkók laknak ebben az országban, hogy az már fájdalmas
2011. máj. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!