Fiam 9 éves, nem akar előttem megnyílni, nem mondja el az érzéseit csak nagyon, nagyon ritkán. Apjával 1,5éve külön élünk van egy öccse, hogy tudnám elérni, hogy a problémáit megossza velem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 08:08
11/12 anonim válasza:
Nevelési tanácsadóban megnyugtatnának és elmondanák hogy beszélj ilyen dolgokról a gyerekkel.
12/12 anonim válasza:
nos én félig gyerekszemmel tudom milyen érzés a gyerekeknek ha apukájuk nincs a közelbe.Én sosem láttam apukámat.Túlestem egy olyan szakaszon ami felettébb meghökkentő volt.Mondjuk én lány vagyok.Sok ideig befordultam senkivel se beszéltem.Erre csak azt tudom mondani,hogy türelemmel kell lenni.Tudom milyen érzés és mélyen átérzem.Csak egy kis idő kell!
Sok sikert kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!