Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ma derült ki hogy az 5hónapos...

Ma derült ki hogy az 5hónapos kislányomnak dongalába van. Mit tehetünk ez ügyben? Mihez kezdjünk?

Figyelt kérdés
Se a szülészeten nem tűnt fel senkinek sem a 2hetente látogatott háziorvosnak. Rémisztő és felháborító! Teljesen kétségbe estünk, mivel minél időseb annál kevesebb az esély a teljes gyógyulásra. Születése után azonnal kezelni kellett volna.
2009. márc. 4. 20:54
1 2
 11/11 anonim válasza:

Mint írtam nekem is ilyen problémám volt a lábammal,és anyukámék hordtak orvostól orvosig,voltam combig gipszben,nem használt,eltörték, összerakták,nem használt, nyújtották /baromi fájdalmas módszer/ nem használt.És ezt mind gyerek fejjel.Ezt még az ellenségemnek se kívánnám, nem hogy a gyerkőcömnek.

De a fiamnál ahogy nől,nyúlnak a végtagjai,a kezdeti 30 fokos görbület már csak 10 fok.Szóval nem tenném ki felesleges műtétnek.De ez az én történetem, a kérdés írójának pedig üzenem, hogy nyugi,mert a mai orvos tudomány már nagyon fejlett,és az ő babája még nagyon pici és én csak drukkolni tudok hogy minden rendben legyen vele! :)

2009. márc. 8. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!