Mi a véleményed arról, ha egy 3-4 éves gyereket elfenekel az anyja?
Figyelt kérdés
Elfogadható nevelési módszernek tartod, ha egyszerűen nem hallgat rád és a jutalommegvonás sem segít? Vagy miért fordul elő nálatok? Mi indokolhatja?2011. ápr. 7. 16:13
21/25 anonim válasza:
Simán. A mi kölyköket többet kellene verni, ez a nagy szabadság nem tesz nekik jót. Nézd meg milyenek. Mint a vadmajmok.
23/25 anonim válasza:
multkor láttam egy asszonyt aki az utcán sírva könyörgött a kb 2 éves fiának hogy mennyen már de az meg se mozdult
legalább ott percig szépen mondta az anyuka(sírva zokogva) hogy gyere már
már én olyan ideges voltam meg kicsit zavarban is mert kénytelen voltam ott ülni végignézni hogy majdnem ráordítottam a kisgyerekre hogy takarodjon már mert az anyukája már tényleg nagyon sírt
a végén az anya ordított rá kb 5 perc után amit megértek
ezeknek kéne egy kiadós verés
25/25 anonim válasza:
Nálunk 3 éves korom óta két szólás után elfenekeltek, mára ez javult három szólásra :D 13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!