Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a kisfiammal...

Mit csináljak a kisfiammal mert nebbírok vele? Várom a vállaszokat

Figyelt kérdés
20 éves vagyok van egy 2és fél éves kisfiam meg egy 6hetes mióta megvan a kicsi azóta nembírok a nagyobbal mindíg csak a rosszat csinálja ha mondok neki valamit az ellentétjét csinálja kérlek segítsetek
2011. márc. 18. 22:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, valóban nincs közöm hozzá hála istennek. Felőlem vállalhatsz 10-et is, de ha már anyuka vagy és itt olvasgatsz, tudhatnád, hogy ez féltékenység. Nem fakanállal kell fenyegetni egy két és fél évest, hanem rá is megfelelő időt szentelni!Türelemmel, mert neki is szüksége van arra, ugyanaz a türelmes anyuka legyen mellette, aki akkor voltál, amikor még egyke volt a fiad.

Üdv. egy három gyerekes anyuka

2011. márc. 21. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Már a kérdésben 2 helyesirási hiba van,jó hogy nem bir el a 2,5 évessel....
2011. márc. 21. 15:52
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Utolsó!

Attól még,hogy nem ír minden szót helyesen,lehet jó anyuka!

Neked viszont elég hülye a felfogásod.

Kedves kérdező:

Igaz nekem még csak a 2,5 éves lányom van,de 7 hetes pocakos vagyok.

Mi már most elkezdtük mondani neki,hogy ha jön a kis tesó anyu kevesebbet fog ráérni,de ugyanúgy fog szeretni mint eddig..Hogy majd segíthet fürdetni,etetni,játszhat vele.

reméljük sikerülni is fog:)

Legyen több türelmed a nagyobbhoz,vond be a fürdetésbe,öltöztetésbe,sétáljatok nagyot és tolhatja a babakocsiban a kistesót.Ha érzi,hogy ugyanúgy szereted és foglalkozol vele,csitulni fog a helyzet!:)

Sok sikert!:)

2011. márc. 22. 11:52
 14/21 A kérdező kommentje:
kösszönöm szépen a tanácsokat mondjuk többet vártam mint kritikát de akik tanácsokat adtak kösszönöm szépen és neked utolsó sok sikert és egésszéget
2011. márc. 23. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Off. Nem értem miért gondolják egyesek, hogy aki fiatalon szül az felelőtlen vagy rossz anya. Mi az hogy korai? Van olyan 40 éves aki soha nem lenne jó anya. Na mind1. Szerintem is tölts vele több időt kettesben, ha ez egyáltalán megoldható, és segítsen a pici körül. Kitartást és türelmet kívánok.
2011. márc. 25. 22:29
 16/21 A kérdező kommentje:
kösszönöm a bíztatásokat és a jó tanácsokat ezeket megfogadom remélem bevállik kösszönöm mindenkinek
2011. márc. 26. 13:07
 17/21 anonim ***** válasza:
pontozz csak le, attól még nem leszel értelmesebb...
2011. márc. 26. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:
nem a kérdezőnek írtam
2011. márc. 26. 13:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem bízd meg bizonyos feladatokkal a nagyobbat, hogy fontosnak érezze magát. Pl segítsen megteríteni, főzni, teregetni stb. Plusz rengeteg türelem kellene hozzá. DE elfogadhatatlannak tartom hogy egy 2 és fél éves kikap. Meg fakanállal kelljen fenyegetni. Rossz gyerek nincs csak ideges szülő. Gondolkodj kicsit az ő fejével is. És úgy próbáld hozzászokatni az új helyzethez, hogy ő is boldog legyen, ha elvered olyankor mit gondolsz mit érez?? Min megy keresztül? Jegyzem nekem is van gyerekem, de nem ütném meg. Ő is szokott szófogadatlan lenni, ilyenkor bünti inkább... Abból tanul a pofonból nem, csak aggresszív lesz
2011. márc. 28. 22:39
 20/21 lsandor válasza:
2011. okt. 15. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!