Kisfiam 2,5 éves, nem beszél, ha kérdezek tőle nem bólogat, a hallása jó, ha kérek tőle valamit nem teszi, sokat nézte a tv-t. Ha örül még mindig repked. Figyelmével van gond. Valaki tud olyat, ami beszédre serkenti?
Szia!
Szinte ugyanígy voltunk mikor a lányom 2,5éves volt.Most már beszél, de nem volt egyszerű a dolog.
Szívesen segítek neked.Kérlek ha érdekel írj privit.
Az én kisfiammal is ez volt a helyzet. 3 évesen egyetlen szót sem tudott mondani, még azt sem, hogy "anya". Most még nincs 4, és reggel is közölte velem, hogy"anyám, kicsi bogárom, színváltós hotwheels autópályát szeretnék".
Ő is sokat tévézett, ordított, ha kikapcsoltam. Néha ilyesztően viselkedett, ha bementem a szobába, nem is reagélt rá, nem hallgatott a nevére még 2 évesen sem.
Beadtam bölcsibe, és akkor kezdtek jobbra fordulni a dolgok. Ezen még nem gondolkodtál?
Szia!
Mintha a saját gyerekemről olvastam volna, és szintén Micky függő volt. Nekem mondjuk szereti ha olvasok, de válogatós. Nem régen voltunk a Szakértői Bizottságnál, ahol előírták neki a korai fejlesztést. A két gyerek mindenben egyezik amit leírtál. El is gondolkoztam, hogy talán valamelyik családtagom írta. Nekem a tesó fiú, és négy éves. A bölcsiben korai fejlesztést fog kapni, remélem használ. A repkedés miatt, és még sok egyéb apró jel miatt ijedtem meg, és vittem el ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!