Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Rettentő hisztis gyerekre...

Rettentő hisztis gyerekre hatással tud lenni egy fenékreverés?

Figyelt kérdés
Volt már példa rá nálatok hogy a gyerek az utcán vagy boltban leállíthatatlanul hisztizett és szégyenbe hozott téged mások előtt? És hiába a szép vagy hangos szó semmit sem ért és erre a fenekelést választottad?
2011. febr. 27. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem ,,könyvből nevelés" ha néha utána olvasunk a gyermekünkkel kapcsolatos dolgoknak. Senki nem születik pszichológusnak! Ranschburg Jenő könyvében van egy fejezet, amely a ,,hisztis" gyerekről szól.

A könyv címe: Szülők könyve

Alcím:A fogantatástól az iskolakezdésik.

Próbáld megszerezni, mert szerintem jobban megértheti a szülő a gyermek viselkedését és jó tipped ad a hiszti kezelésére. Úgy gondolom, azért használható a tanácsa, mert sokféle típusú gyermeknél beválhat. Nekem még két éves kora előtt kezdte a hisztit a kisfiam. (most 25 hónapos)Az első az utcán volt, mert nem engedtem motorral lejönni egy nagyon meredek és hosszú rámpáról.Amikor kezdődött a ,,balhé" majdnem lefejelt, úgy rázta magát és ordított az arcomba. Kénytelen volt abbahagyni, mert rá sem bagóztam. Igaz hogy utána 40 percig tartott, míg a negyed órás utat megtettük (a motorján ült és minden piszoknál megállt) de túléltük:-) Egyébként a mi helyzetünk még azzal is nehezítve van, hogy a stressztől képes egy tetemeset hányni! Nekem bevált a pókerarc és az hogy utána ,,megbeszéljük". Sok sikert!:-)

2011. márc. 1. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:
nézd a szuperdadust,minden benne van,mikor mit kell csinálni az "eleven" gyerekekkel
2011. márc. 4. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha lesz gyerekem, és a boltban hisztizni fog, felkapom, és hazaviszem. Persze otthon nem fogom elverni, max. párat csapok a popsijára, de nyilvános helyen... Nem a legjobb megoldás.
2011. jún. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!