Előfordult már, hogy a térdedre fektetted a gyereket és úgy fenekelted el?
kb 16 lehettem mikor egy oan pofont kaptam a kazánházba h megszédültem és berepültem a papagályok közé,,,+ oat is mondtak nekem h bele leszel taposva a betonba,,,,ha meg nem kaptam ekkorákat akkor fel kelett ásoznom a kertet,ha nem csináltam addig amig azt nem mondták h elég, befejezheted
,akkor nem volt vacsora aznap(ez sajnos komoly) mara 20 lettem és elég rossz visszagondolni ezekre, de arra jo volt h megfogadtam ha lesz gyerekem sose fogom bántani,,,(a nyomok megmaradtak bennem lehetséges h azert vagyok oan feszült,hirtelen haragu,olykor agressziv ember , de nem biztos,, enyi lett volna az én történetem,, remélem h nem tetszett:D
bár nem szülő vagyok de így gyerekként (18) is lenne pár hozzászólásom. az ha egy szülő megveri a gyerekét nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szereti (persze mindannyian hallottuk már a tvbe, hogy xy úgy meg verete a gyerekét, hogy bele halt sérüléseibe) de hála a jó égnek ez azért nem a gyakori események közé tartozik. engem kicsi koromba nagyon sokat vertek (persze csak és kizárólag kézzel, soha nem nadrág szíj meg hasonlókkal) és ma ha körbe nézek pl csak az osztályomban úgy érzem belőlem lett a legnormálisabb ember... nem lettem elkényeztetve, tudom mi a munka, tudom mi a pénz értéke, normálisan tanulok, nem járok buliba nem iszok nem cigizek nem drogozok. az osztály társaim nagy része soha nem kapott egy pofont se és olyanok mint az állatok. szóval ámbár amíg kicsi voltam és megütöttek elküldtem egyszer kétszer magamba a szüleimet melegebb éghajlatra de mára már nagyon nagyon hálás vagyok nekik.Világ legjobb szülője mind a kettő. és tudom nagyon jól hogy akármi rosszat szólnak nekem vagy akármilyen büntetést kaptam anno az mind csak értem volt:$ Sokan azért nem ütik meg a gyereküket mert hogy az milyen állatias viselkedés ... hát ez hülyeség a legtöbb gyerek kicsi korában nem érti h édesanya mit magyaráz neki tehát valahogy máshogy kell elérni azt h rájöjjön h rosszat csinál. meg az is hülyeség hogyha veri a gyerekét akkor meg fogja őt utálni hogyne persze .... biztos nem fog köszönetet mondani azért mert megverte de majd nagy korában igenis fog. majd mikor meglátja hogy milyen értékes ember lett belőle a többihez képest:D
hát úgy "röviden" ennyi lenne
14:07, teljes mértékben egyet értek! Mintha csak én (szintén 18) mondtam volna:D
Nálam anyu volt a "verekedős" a családban (ő nevelt fel a válásuk után), apa soha nem ütött meg, mégis anyuval jobb, őszintébb a kapcsolatom.
Nála jobb anyát nem kívánhatnék magamnak.
14:07-es: Nagyon is igazad van.
Nem akarok senkivel se veszekedni, nem fogom a gyerekeimet úgy verni hogy beliluljon a fenekük, nem vagyok gonosz. Nincs is még gyerekem, csak egyetértek a 14:07-essel. Senki ne kössön belém. Üdv: Carolina11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!