Előfordult már, hogy a térdedre fektetted a gyereket és úgy fenekelted el?
Az elfenekeléshez, előre megfontolt szándék, büntetni akarás társul. Soha nem tettem ilyet.
A fiamat egyszer csaptam pofon (máig bánt érte a lelkiismeret), de akkor annyira hisztizett, hogy "elszakadt a cérna".
21 éves lány vagyok.Engem,amikor kicsi voltam párszor elfenekeltek.A szüleimmel ettől függetlenül nagyon jó kapcsolatom van,hiszen felfogom azt,hogy nem azért ütöttek meg,mert nem szerettek,hanem mert rosszat csináltam amivel önmagam életét veszélyeztettem (pl leléptem az úttestre),egy pofon után többször eszembe nem jutott volna ilyet tenni.Persze volt olyan,hogy sírtam,de ez nem úgy maradt meg bennem,mint vmi depressziós emlék..Nem maradt meg a megalázás élménye sem.El kell mondani a gyereknek,hogy miért kapta azt az ütést.
Nincs gyerekem,de attól még sose mondanék olyat egy másik embernek,aki őszintén kíváncsi ilyen kérdésre a válaszra,hogy rossz szülő,mint,ahogy azt feljebb tette vki.Iskolákban önkénteskedem és ifjúsági irodáknál és igenis azt mondom,hogy van pár gyerek,akit sajnálom,hogy anno nem pofozott fel 1x-2x az anyja,mert olyan állatok váltak belőlük,hogy legszívesebben én adnék neki egy maflást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!