Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Előfordult már, hogy a térdedr...

Előfordult már, hogy a térdedre fektetted a gyereket és úgy fenekelted el?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:50
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
57%
Igen,de ezt játékosan tettük,nem ütöttem nagyokat és a gyerekem sem érezte magát igazán büntetve ill.megalázva.Még játékosan hangokat is adott ki :va-va-va,ahogy döccent a térdemen :),de tudta,hogy ez nem egyszerű játék ,azért kapja,mert rosszat tett.
2011. febr. 28. 19:06
 12/28 nagyontamas válasza:
57%

Az elfenekeléshez, előre megfontolt szándék, büntetni akarás társul. Soha nem tettem ilyet.

A fiamat egyszer csaptam pofon (máig bánt érte a lelkiismeret), de akkor annyira hisztizett, hogy "elszakadt a cérna".

2011. márc. 1. 10:16
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Engem édesapám 5. es koromig rendszeresen elvert egy szíjjal.
2011. márc. 1. 10:53
 14/28 anonim válasza:
71%
Szerintem ne tedd meg! Nyilvánvaló, hogy erővel legyőzheted, és az egyenlőtlen harcban ugyan eléred a félélem alpon működő tiszteletet, de nem bíztos hogy megérti a büntetés okát én nagyobb korában nem fog nyíltan beszélni veled semmiről. Néha az én cérnám is elszakad sajnos, és magam mellé rántom, de az elfenekelés az más, az megfontolt, előkászített és a lelkére nézve kriminalis.
2011. márc. 1. 17:07
 15/28 anonim ***** válasza:
2011. márc. 1. 19:06
 16/28 anonim ***** válasza:
Hú én ugyan nem vagyok szülő, de eszembejutottak a kiskori emlékeim. :S Apukám szörnyű volt. Látom magam előtt a kicsi, 6 éves élénk kislányt, amint a térdére fekteti és elveri, annyira hogy ordít a kislány... Szörnyű érzés csak visszaemlékezni. Megfogadtam, hogy soha, semmilyen körülményke között nem fogok ilyet tenni. Van egy 4 éves kishúgom (féltestvér), aki szintén olyan élénk, mint én voltam, de anyukámnak vagy a nevelőapámnak eszébe nem jutna fájdalmat okozni neki. Remélem én nem leszek olyan idegbeteg, mint apám anno.
2011. márc. 2. 16:21
 17/28 anonim válasza:
Én már nagymama vagyok, háromszoros! Soha nembántottam a gyerekeimet, inkább megbeszéltük a dolgokat. Ha felbosszantottak néha, elszámoltam 10-ig és utánna megbeszéltük. Sokkal jobb mint a verés. Az ember nem is gondolná, hogy már egész pici korban értelmesek a gyerekek.
2011. márc. 2. 19:03
 18/28 anonim válasza:
53%
sok eszed van ha vered a gyereked, minek kellett ha nem tudod megnevelni?
2011. márc. 2. 20:40
 19/28 anonim válasza:
kaptam pofont is, fakanál is volt - nagyon ritkán - meg is érdemeltem, és egyáltalán nem igaz, hogy később nem beszélsz majd nyíltan meg félsz a szüleidtől stb. meg félelem alapú tisztelet, ez baromság, a gyereket nem kell, nem is szabad verni, de van olyan hogy a határokat feszegeti szánt szándékkal, akkor meg kell mutatni, hogy itt a határ, kinek mi használ, ha szépen szólsz és az is, akkor szerencséd van, valahol a kiabálás se. egy tockostól nem lesz baja senkinek, olyan bendegúzostól.
2011. márc. 3. 08:37
 20/28 anonim válasza:

21 éves lány vagyok.Engem,amikor kicsi voltam párszor elfenekeltek.A szüleimmel ettől függetlenül nagyon jó kapcsolatom van,hiszen felfogom azt,hogy nem azért ütöttek meg,mert nem szerettek,hanem mert rosszat csináltam amivel önmagam életét veszélyeztettem (pl leléptem az úttestre),egy pofon után többször eszembe nem jutott volna ilyet tenni.Persze volt olyan,hogy sírtam,de ez nem úgy maradt meg bennem,mint vmi depressziós emlék..Nem maradt meg a megalázás élménye sem.El kell mondani a gyereknek,hogy miért kapta azt az ütést.

Nincs gyerekem,de attól még sose mondanék olyat egy másik embernek,aki őszintén kíváncsi ilyen kérdésre a válaszra,hogy rossz szülő,mint,ahogy azt feljebb tette vki.Iskolákban önkénteskedem és ifjúsági irodáknál és igenis azt mondom,hogy van pár gyerek,akit sajnálom,hogy anno nem pofozott fel 1x-2x az anyja,mert olyan állatok váltak belőlük,hogy legszívesebben én adnék neki egy maflást!

2011. márc. 3. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!