A fenekére már rálegyintettem, de nem térdeltettem.
2011. febr. 24. 16:53
2/28 anonim válasza:
Nem. Nekem a suhintás sem fér bele.
Viszont nagyon sokat beszélek. Annyit, hogy már rojtos a szám.
2011. febr. 24. 16:56
3/28 anonim válasza:
Nem, soha,egyiket se vertem meg. Az, ha meglegyinted, az más... Ez a módja a verésnek számomra drasztikus és olyan szánalmas... Mert ha el is szakad a cérna, egy legyintés a fenekére, valamilyen szinten néha elmegy, de a módszeres verés számomra elfogadhatatlan! Ez olyan, mint amikor fakanállal vagy vasalózsinórral vernek valakit (ilyet is hallottam!).
2011. febr. 24. 16:58
4/28 anonim válasza:
Nézem a kicsi karjukat. Az ártatlan tekintetüket, amivel a szemembe néznek. (Olykor nem ártatlan, ha kópéskodnak)
A kicsi testüket..
mégis, mit követhet el egy kisgyerek amiért el lehet verni?
Az egyik még a derekamig se ér.. Mit verjek rajta?
2011. febr. 24. 17:09
5/28 anonim válasza:
Nem.
2011. febr. 24. 18:42
6/28 anonim válasza:
igen de játék lett belőle, mert mondtam elfenekelem mint Döbröközit a ludas amtyi. Jó volt, meséltünk egyet.El is múlt a harag.
2011. febr. 25. 07:59
7/28 anonim válasza:
Aki veri a saját gyerekét az egy embertelen állat!
2011. febr. 26. 12:19
8/28 anonim válasza:
engem sosem ütöttek meg a szüleim, 19 éves vagyok, a családdal élek, szeretjük egymást, béke van mindig:)
és egyre inkább látom, hogy én is így nevelném fel a gyermekeim
úgyhogy már az elfenekelés feltételezése is abszurd:)
2011. febr. 26. 12:57
9/28 bíborpille válasza:
Nem , mert elszaladt!
Viccet félretéve: az agresszió agressziót szül. Nem lenne szívem hozzá, végtére is a férjemmel sem így rendezzük el a nézeteltéréseinket!
2011. febr. 28. 08:10
10/28 anonim válasza:
Azt nem, de azt bizony mindkettővel "eljátszottam" hogy az utcán közönség előtt alaposan elvertem a feneküket. Ugyanis kirántották a kezüket, és leléptek a járdáról. Nem voltak még két évesek, megmagyarázni nem lehet, de meg kell értetni, hogy ezt nem szabad. Vessetek meg. Nem vagyok állat, két ragyogó, szerető, ragaszkodó felnőtt lányom van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!