Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Előfordult már, hogy a térdedr...

Előfordult már, hogy a térdedre fektetted a gyereket és úgy fenekelted el?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

A fenekére már rálegyintettem, de nem térdeltettem.

2011. febr. 24. 16:53
 2/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Nekem a suhintás sem fér bele.

Viszont nagyon sokat beszélek. Annyit, hogy már rojtos a szám.

2011. febr. 24. 16:56
 3/28 anonim ***** válasza:
38%
Nem, soha,egyiket se vertem meg. Az, ha meglegyinted, az más... Ez a módja a verésnek számomra drasztikus és olyan szánalmas... Mert ha el is szakad a cérna, egy legyintés a fenekére, valamilyen szinten néha elmegy, de a módszeres verés számomra elfogadhatatlan! Ez olyan, mint amikor fakanállal vagy vasalózsinórral vernek valakit (ilyet is hallottam!).
2011. febr. 24. 16:58
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

Nézem a kicsi karjukat. Az ártatlan tekintetüket, amivel a szemembe néznek. (Olykor nem ártatlan, ha kópéskodnak)

A kicsi testüket..

mégis, mit követhet el egy kisgyerek amiért el lehet verni?

Az egyik még a derekamig se ér.. Mit verjek rajta?

2011. febr. 24. 17:09
 5/28 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
2011. febr. 24. 18:42
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
igen de játék lett belőle, mert mondtam elfenekelem mint Döbröközit a ludas amtyi. Jó volt, meséltünk egyet.El is múlt a harag.
2011. febr. 25. 07:59
 7/28 anonim ***** válasza:
40%
Aki veri a saját gyerekét az egy embertelen állat!
2011. febr. 26. 12:19
 8/28 anonim ***** válasza:
40%

engem sosem ütöttek meg a szüleim, 19 éves vagyok, a családdal élek, szeretjük egymást, béke van mindig:)

és egyre inkább látom, hogy én is így nevelném fel a gyermekeim

úgyhogy már az elfenekelés feltételezése is abszurd:)

2011. febr. 26. 12:57
 9/28 bíborpille válasza:
53%

Nem , mert elszaladt!

Viccet félretéve: az agresszió agressziót szül. Nem lenne szívem hozzá, végtére is a férjemmel sem így rendezzük el a nézeteltéréseinket!

2011. febr. 28. 08:10
 10/28 anonim ***** válasza:
59%
Azt nem, de azt bizony mindkettővel "eljátszottam" hogy az utcán közönség előtt alaposan elvertem a feneküket. Ugyanis kirántották a kezüket, és leléptek a járdáról. Nem voltak még két évesek, megmagyarázni nem lehet, de meg kell értetni, hogy ezt nem szabad. Vessetek meg. Nem vagyok állat, két ragyogó, szerető, ragaszkodó felnőtt lányom van.
2011. febr. 28. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!