Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lelki okai is lehetnek hogy a...

Lelki okai is lehetnek hogy a fiam bepisil az oviban?

Figyelt kérdés

Egyzserűen nem értem miért pisilt már be harmadszorra is a fiam az oviban. A nadrágja és alatta a nejlonharisnyája is teljesen átázott, nem győzök váltásruhát vinni a benti csomagjába. Ha így megy tovább, nem járhat az oviba, mert azt mondják rá, hogy nem szobatiszta. Kakival semmi probléma és ráadásul más gyerekével is már előfordult ilyen, de őket nem fenyegedték meg vele, viszont minket igen hogy elküldik a fiam. Igenis köteles felvenni az ovi a gyerekemet, ha körzetébe tartozunk!

Ugye nem bocsálthatják el a gyermekekmet?

2011. febr. 21. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Már majdnem ötéves? Az azért más, mint egy hároméves gyerek. De a mi ovinkban már a háromévesektől elvárás volt, hogy szóljanak és kimenjenek pisilni egyedül. Persze ehhez az kellett, hogy le tudjanak vetkőzni.

És végiggondolva, ha a nadrág alatt van rajta egy nejlonharisnya ( el nem tudom képzelni minek az egy fiúra az oviban)lehet nem tudja lehúzni a nadrágot, harisnyát és bugyit (pláne ha beleizzad, amit el tudok képzelni). Próbáld ki olyan ruhát adj rá, amit le tud vetni még ha későn is indul el.

De egyébként pedig az igenis köteles..részhez, szerintem ez nem teljesen igaz, mert iskolában is van kisegítő iskola, ahova eltanácsolják a problémás gyerekeket, hiába kötelező az iskola és tartoztok a körzetébe. Eltanácsolhatják, mert van ilyen, közösségi nevelésre alkalmatlan. Úgyhogy én nem ezt hangoztatnám, igenis köteles felvenni, mert egyrészt nem így van, másrészt meg próbálj együttműködni az óvónőkkel, hátha megoldódik a probléma.

2011. febr. 21. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
melege van a pamutban ezért jobban szereti a nejlonharisnyát
2011. febr. 22. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!