Ha egy 2,5 éves gyerek szorongatja vissza a kakilást és napokig, akár egy hétig is képes nem kakilni, akkor mit tegyek?
Szia!
Ahogy előttem is írták ennek pszichés okai vannak. Szerintem beszélj egy gyermekpszichológussal, ő biztosan tud segíteni.
Szia!
Szerintem sem megoldás a hashajtó.
A "szorongatja" alatt azt érted, hogy látszik, hogy kell kakilnia és erőszakkal visszatartja?
Egyébként iszik rendesen a gyerkőc? Rostokban gazdag étrendje van?
A gyerekorvoson miért nem küld egy szakorvoshoz (belgyógyász, gasztroenterológus)?
Velem is ez volt a gond gyerekkoromban.Elég sokáig elhúzódott ez a nehéz dolog,mert emlékszem is valamennyire.Nagymamám nevelt,hiányoztak a szüleim.(ez a pszihés ok)
A kisfiamnál is jelentkezett ugyanez.Pedig mellette voltunk.Pszihés ok lehet az is ha egyszer-kétszer nagyon fáj a székrekedés miatt és azutána a gyerek visszatartja.
A fiamnál úgy oldottam meg,hogy glicerin kúpot tettem fel neki amikor láttam rajta h kakilnia kell csak visszatartja.Bevállt.Persze vigyázni kell h ne legyen kemény széklete.
A glicerin kúpot császármetszés után adják az anyukáknak,h ne kelljen erölködjenek.
Akkor már meg is van a probléma.
Ne haragudj de milyen anya az ilyen? Miért nem mondjátok el neki a véleményeteket te vagy az anyukád? Hát minek szülte azt a szegény kis gyereket? Minek neki még egy ha ezt az egyet is lepasszolja? Mit akar akkor két gyerekkel ha már most nem tudja ellátni amíg csak terhes?
Ne haragudj hogy ilyeneket írok de kissé kiakadtam azon amit írtál a testvéredről. A helyedben jól megmondanám neki a magamét. Szegény gyerek semmiről sem tehet és csak szenved. Azért éjszaka haza viszi legalább vagy már teljesen odaköltöztette hozzátok?
Valamit sürgősen ki kell találjatok anyukáddal mert ez így nem maradhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!