Mit tegyek? Fiam haza hozta más telefonját a suliból.
Figyelt kérdés
10 éves fiam megkapta élete első telefonját az apjától, bár én nem helyeseltem, mert még éretlennek tartom hozzá. Apa külön él, nem igazán ismeri a gyereket, ezért is tarthatta jó ötletnek. Egy teljesen alap készüléket kapott, majd egyik nap, úgy 2 hete kettő ugyanolyan telcsivel jött haza. Kérdeztem, hogy lehet ez, azt mondta, azt hitte az övé. Úgy láttam, nagyon ijedt volt, azt mondta, hogy a padtársáé lehet. Erre már rájöhetett, mert próbálgatta a PIN kódot, akkorra már tudhatta, hogy nem az övé. Megbeszéltük, másnap visszaadja. Másnap, mikor hazajött, mondta, hogy odaadta, ezzel lezártuk. Erre ma, nagy táskatakarítás közben megtaláltam a telefont, azt mondta, nem merte oda adni, mert félt, hogy mit szólnak a többiek, a tanárok. Nagy fejmosás következett, bűnbánat, de én még mindig nem tudom, mit csináljak a telefonnal. Adjam vissza a szülőnek, fiam adja vissza a másik gyereknek, vagy beszéljek az osztályfőnökkel? Melyikkel árthatok a gyerekemnek a legkevesebbet?2009. febr. 12. 22:13
11/12 anonim válasza:
Végy egy dobozt + Ebbe rakd a Mobil telefont +Majda kertbe ássa kb 6-7 méterre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!