Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? A költözés megoldh...

Mit tegyek? A költözés megoldhatja a problémát?

Figyelt kérdés
5 évvel ezelőtt kerültünk Budapestre. Akkor 10 éves volt a lányom. Itt is kezdtük az iskolát(5.osztálytól) Az első két évben nem volt vele semmi baj,de 7.től az egész osztály elkezdett leépülni. 8. év elejére már az osztály több mint háromnegyede dohányzott,sőt,drogozott és ivott is... Azt még a mai napig nem értem,hogy az én gyerekem miért nem szokott rá a többiekkel együtt... Mindegy,nem is ez a lényeg,hanem az,hogy emiatt kezdték elítélni a többiek. Megfenyegették,hogy leszúrják,ha nem vesz ebben részt,vagy ha elárulja őket,és még sorolhatnám. Szóltam az igazgatónak,osztályfőnöknek,az osztályfőnök nem tud mit csinálni,az igazgató meg csak annyit mondott,hogy ő nem hajlandó gyereket nevelni,ha nem tetszik,el lehet menni. És itt volt elegem. Ezek miatt a kölykök miatt már nem egyszer akart öngyilkos lenni a lányom,és kezd ez a helyzet kiidegelni. Tudom,mindenhol vannak ilyenek,így ha más helyre vinném,ott is ez lenne... Mivel eddig Győrben laktunk,az ottani tapasztalatok alapján gondolom,hogy egy kisvárosban (Győr,Pécs,Nyíregyháza,stb..) nem ennyire rossz a helyzet,mint itt,a belvárosban... Mit tegyek?
2011. febr. 12. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok!!

van néhány olyan iskola, amit ajánlanak de ROSSZAK!!

ilyenek pl.:

szt. margit

szt. gellért

tamási áron

ja igen, és van egy jó ZSIDÓ iskola, ahova nagyon drága a tandíj, de vitathatatlan, hogy remek suli:

Lader Javne

szép helyen van ez is (útban budakeszi felé)

2011. febr. 27. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:

*Lauder Javne

elnézést :S

2011. febr. 27. 11:18
 13/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :) örök hálám.
2011. febr. 27. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!